İLAÇSIZ KARISIM DOGAL OLMAK ŞARTI İLE!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xorkanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

xorkanx

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail soysal
Meslek
serbest meslek erbabı :)
İlgi Alanı
Kediler
HERKEZE SELAMLAR. GÜVERCİNLER İN SULARINA DOGAL KARIŞIM. TEDAVİ İÇİN BÜZÜTEN KUSLAR, SAKAT KUŞLAR İÇİN :hungur:

2.5 litreye 1 kapak elma sirkesi döküyorum suyu musluk suyu kullanmıyorum pek sorun yaşamadım hastalık açısından.

Kışın kuşu sıcak tutması için suyuna pekmez ve bal karıştırabilirsiniz. Saygılar Burak

KapıCülüğü' Alıntı:
2.5 litreye 1 kapak elma sirkesi döküyorum suyu musluk suyu kullanmıyorum pek sorun yaşamadım hastalık açısından.
bende 5 litreye 5 k kapat elma sirkesi katıyorum. musluk suyu kullanıyorum genede faydası yok

1 kg yeme 1 yemek kasığı tahin mutlaka fayda gorursun yada 1 kg yeme 1 yemek kasıgı yogurt suyu

[email protected]' Alıntı:
http://www.uzmanportal.com/sifali-bitkiler-nelerdir-kisaca-butun-sifali-bitkilerin-yararlari-faydalari-zararlari-ve-yan-etkileri-nelerdir.html/

Çok faydalı bir bilgi paylaşmışsın yine türker abim kümese hemen ıspanak ile marulu asılıyorum :) İNCELENMESİ GEREKİYOR!

1) 1 lt suya 1 diş sarımsak 1 kapak elma suyu karıştırmak (miğde kurtlarını dökmesi için) haftada bir kez
2) arpa(kuşu sıcak tutması için)
3) yarım limonu 2.5 litre suya sıkıp kuşlara vermek. (limon kanı sulandırıyor ve kuşların direncini arttırıyor..)
4) çay posası (ishali kesiyor)
5) yumurta kabugu (kalsiyum destegi için)
6) kendir(kuşları kızıstırması için)
7) toprak ve tuz
8) maydonuzu kaynatıp suyunu içirmek
9) limon rendelemek ekmek kurutup ufalamak
10) darı aspir mısır bugday cekirdek kenevir burcak bezelye fiğ
11) balla pekmezi karıştırıp suyuna katmak(kusu kısın sıcak tutuyor)
12) semiz otu

2,5 litre şişeye1 adet limon sıkılıp kabukları ile beraber doğranır
1 bardak elma sirkesi ilave edilir
bir baş sarımsak(en az 10 diş) ezilip içine konur
1 kaşık şeker (yada pekmez)
1 çay kaşığı tuz
üzerine su doldurulur.
serinde bir hafta bekler ara sıra şişe alt üst edilip karıştırılır.
5 litrelik suluklara 1 fincan yada yarım çay bardağı konur.ilk üç gün devamlı sonra haftada bir uygulanır.
sonra kuşların keyfine bakılır.fark görülür.ilaca vitamine para verilmez.

hacı levent' Alıntı:
2,5 litre şişeye1 adet limon sıkılıp kabukları ile beraber doğranır
1 bardak elma sirkesi ilave edilir
bir baş sarımsak(en az 10 diş) ezilip içine konur
1 kaşık şeker (yada pekmez)
1 çay kaşığı tuz
üzerine su doldurulur.
serinde bir hafta bekler ara sıra şişe alt üst edilip karıştırılır.
5 litrelik suluklara 1 fincan yada yarım çay bardağı konur.ilk üç gün devamlı sonra haftada bir uygulanır.
sonra kuşların keyfine bakılır.fark görülür.ilaca vitamine para verilmez.

Levent abi , bu dediğinin biraz benzerini bugün kendim uyguladım. Kısaca bahsetmek istiyorum. 5 litrelik suya bir limonu iki ye bölüp içine attım yaklaşık 20 diş sarımsağı da bıçak yardımı ile her birine delikler açarak suyun içerisine koydum. Yaklaşık 5 6 günlük beklemeye bıraktım. Sence bu yaptığım da doğru bir tedavi ve vitamin yöntemidir..

Doğal karışımlar koruyucu görev yapar, hastalık durumunda ilaç tedavisi şartdır. Vitamin mutlaka alınıp verilmeli, çünkü vitamin kombinasyonu içindekilerin doğal yollar ile takviyesi zordur.

Geri