İlgili değerli arkadaşlara duyuru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Suleyman_50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman GÜLER
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Selam değerli güvercin seven arkadaşlarım sizler le bir konu paylaşmak istedim istanbul da oturupta ben vakit geçirmek ve ilgilendiğim konu ile zaman geçirmek istiyorum diyen arkadaşlar var ise mezat günlerimiz vardır sizleri de bekliyoruz bizlerde elimizden geldiği kadar bu mubarek hayvan sevgisi taa çocukluğumuzdan beri var bizde böyle bir işe kalkıştık siz değerli arkadaşlarımızı da aramızda görmekten önemle mutluluk duyarız mezatımız istanbul çekmeköy ilçesinde olup her salı ve cumartesi günleridir saat 20:30 da başlar 24:00 gibi biter bir de her ayın ikinci pazar günleri gündüz özel kuş mezatımız vardır oda saat 13:00 gibi başlar 17:00 gibi biter eğer ilgilenmek istiyen katılmak istiyen arkadaşlar da varsa irtibat telefonumuz 0531 892 38 38 dir güzel kuşlarınız da alınır yada alınıp satılmasına her şekilde yardımıcı oluruz mezat sahibi savaş bey mezat başkanımız süleyman beydir şimdiden bütün arkadaşlara teşekkürlerimizi bir borç bilir atmacasız ve bol yavrulu sezonlar dileriz allaha emanet olun arkadaşlar.

S.a. Süleyman, mrb nasılsın.. Savaş ve Mami'nin mezatına hemen hemen her cumartesi geliyorum sanırım aynı mekandan bahsediyoruz.. Mezat günlerinizde her ne kadar kuş alıp satmasak da çok keyifli zaman geçirdiğimi belirtmek isterim.. başarılarınızın devamın diler selamlarımı sunarım..

A S SÜLEYMAN BEY HAYIRLI UGURLU OLSUN BÖYLE KUŞ SEVER CAMİSASINI BİR ARAYA GETİREN ARKADAŞLIK DOSTLUK KURULMASINA DA VESİLE OLAN BU AMACA EMEK SARFEDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

Tüm kuş sever arkadaşlara,

19.03.2011 Cumartesi günü bu sayfadan Mezat Başkanı Süleyman arkadaşımızın yazısını görünce uzun zaman önce ara verdiğim güvercin aşkı yeniden alevlendi. Direk olarak çekinmeden aradım telefon numarasını (0531 892 38 38) telefonun diğer ucunda Mezat Başkanı Süleyman arkadaşımız vardı. İlk olarak endişelerimi dile getirdim ortamın havanın nasıl olduğuyla ilgili. Tek kelime, gelir bakarsınız beğenmezseniz çıkarsınız ama bu zamana kadar çıkan olmadı dedi :)) 20:30 gibi kendisiyle Çekmeköyde herkez bilirmiş Çamlık Müzikolün orda buluştuk. Mekana gittiğimizde geniş bir alan, ve ortada koskocaman dev bir soba (içeriyi fırın gibi yapıyor) sırayla dizilmiş koltuklar sağ tarafda güzel bir çay ocağı (sınırsız ve sımsıcak çay ikramı var onuda belirtmek isterim) ve karşı duvarın ortasında etrafı ince bir telle cevrili (kuşların kaçmaması ve uçurulması için) mezatın yapıldığı yer. Başkan Süleyman arkadaşımız ilk önce Mezat Sahibi Savaş Beyle tanıştırdı beni. Son derece mütevazı ve sıcak bir kimliğe sahip olan Savaş bey kısaca bilgi verdi nasıl yapıldığıyla ilgili. Ve beklediğim an Mezat!!! 21:30 gibi başladı. Savaş bey sırayla kuşları uçuruyor fiyatını bildiriyor (bu arada bunların hepsini aynı stendap yapar gibi hem herkezi güldürüyor hemde herkeze takılarak yapıyor) ve açık arttırma böylece sırayla kuşların çıkmasıyla devam ediyor. Mezatın yapıldığı yerde şimdiden güzel dostluklar da kurmayada başladım. Mezatın yapıldığı yerde Mesut arkadaşımız (ismini yanlış hatırlıyorsam affetsin beni) yakından ilgilendi belki onun için komik olan tüm sorularıma cevap verdi. Onada çok teşekkür ederim. Kısaca özetlemek gerekirse eğer bu konuda bir eğiliminiz varsa bence tercih edilmesi gereken yerlerden biride burası. Tutkusu olduğum bu işde, bana yardımcı olan Mezat Başkanı Süleyman arkadaşımıza,mezat sahibi Savaş Beye çok ama çok teşekkür eder kendilerinibir kez daha tebrik etmek isterim.

Geri