Suleyman_50
Üye
- Ad Soyad
- Süleyman GÜLER
- Meslek
- Muhasebe
- İlgi Alanı
- Kediler
Selam değerli güvercin seven arkadaşlarım sizler le bir konu paylaşmak istedim istanbul da oturupta ben vakit geçirmek ve ilgilendiğim konu ile zaman geçirmek istiyorum diyen arkadaşlar var ise mezat günlerimiz vardır sizleri de bekliyoruz bizlerde elimizden geldiği kadar bu mubarek hayvan sevgisi taa çocukluğumuzdan beri var bizde böyle bir işe kalkıştık siz değerli arkadaşlarımızı da aramızda görmekten önemle mutluluk duyarız mezatımız istanbul çekmeköy ilçesinde olup her salı ve cumartesi günleridir saat 20:30 da başlar 24:00 gibi biter bir de her ayın ikinci pazar günleri gündüz özel kuş mezatımız vardır oda saat 13:00 gibi başlar 17:00 gibi biter eğer ilgilenmek istiyen katılmak istiyen arkadaşlar da varsa irtibat telefonumuz 0531 892 38 38 dir güzel kuşlarınız da alınır yada alınıp satılmasına her şekilde yardımıcı oluruz mezat sahibi savaş bey mezat başkanımız süleyman beydir şimdiden bütün arkadaşlara teşekkürlerimizi bir borç bilir atmacasız ve bol yavrulu sezonlar dileriz allaha emanet olun arkadaşlar.