Ilhan Kösedag/ Gök yavru (Viyana)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilhan Kösedag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Silinmiştir
Meslek
Silinmiştir
İlgi Alanı
Kediler
Bas kanatlari ve kuyrugu yarim, tüyü tamamlamamis ve 2 ay yattiktan sonraki ilk ucumudur...Gök yavru. Cekimi cep telefonuyla bir arkadasimin cocugu yapti kusura bakmayin..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fG2OHQJHAI8[/youtube]

s a masallah ilhan biraz basım döndü çekim ters gibi yüklenmiş evet kuyruklarının eksikliginden belli tam tüyünü dizmedigi sesli soluklu düzenli uçumla çok daha güzel olur insallah emeklerine saglık güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

SYGILAR

İlhan Kardeş,
Maşşallah bu ilkuçumu ise daha iyi olacaktır.
Güle güle besle...

Maşallah, umarım kuş istediğiniz düzeye gelir,daha iyi oyunlar çıkarır.Güle güle besleyin.Saygılar.

Maşşallah İlhan kardeşim ham olmasına rağmen,benden adam olur diyen bir kuş,inşallah antrenman alıp kuvvetlendikçe

daha güzel olur,güle güle besleyesin.

(senin gibi kuş işini bilen bir kardeşiminde,baş teleğini tamamlayıp,kurutmamış bir kuşu havaya atmasınıda yadırgadım)

Selamlar sağlıcakla kal.

ekranı yan çevirdim de izledim :)

maşallah, 1 ay içinde iyice açılır bu kuş.

Ayri ayri tesekkür ederim vakit ayrip izleyen ve görüslerini paylasan arkadaslara. Kusun ucurulmasina gelince, kusu aslinda ucurmus degildik, arkadasin cocugu ürkütünce kalkti ve kalkmisken müsaade isteyip cekti... Bunun gibi 5, 6 yavru var bas kanatlarini tamamlasinlar ucurup paylasirim...

Selamlar..

Maşaallah, güle güle besleyin. Ayrıca sormak istediğim birşey var, yurtdışında olduğunuzdan yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Bir veterinere güvercinler için aşı takvimi ve fiyat olarak neye mal olacağını öğrenebilir misiniz? Forumda aslında birçok kişi bu sorunun cevabını bekliyor ama bir türlü bulmuş değiliz yardımcı olursanız herkes adına çok teşekkür ederim.

maşallah güzel hayvan , emeğinize sağlık

MAŞALLAH GÜLE GÜLE UÇURUNUZ

Geri