İlk defa böyle birşeyle karşılaştım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamits53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hamits53

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hamit sarı
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba abilerim kardeşlerim yaklaşık 2-3 haftalık gözlemimden sonra 2 kuşumda birşey farkettim ve araştırmalarıma rağmen en ufak bir bilgi bulamadım. Kuşlar normalden büyük ve çok kötü kokan dışkı yapıyorlar ve yumurtaya yatmıyorlar daha 6 aylık kuşlar hiç yumurtalamadılarda bu neden olur bilen varmıdır var ise yardımcı olabilirmisinzi lütfen dışkı resimlerini koyuyorum

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    525.4 KB · Görüntüleme: 1,258
  • image.webp
    image.webp
    514.5 KB · Görüntüleme: 1,290
Canım kardeşim kümeslerimizdeki hastalık hep vardır ve hep olacaktır nedeni ise kuşun hastalıklı geni taşımasıdır bu yüzden anne babadaki rahatsızlık sonlandırılmadan yavru almamaya gayret etmeliyiz sağlıklı anne babadan sağlıklı yavru gelir mantığı ile hareket etmeliyiz sana tavsiyem sitemizde Türker Öden in tek ilaçla çözüm sayfasına 33 sayfadan sonrakilere bak öğrenci ve çocuk gurubunu dene olmazsa yetişkinleri dene 30-35 tl hastalığı sonlandır çözümü kendi gözlerinle göreceksin selamlarımla.

Canım kardeşim sayın moderotörumun karışımını kullan neticeden memnuniyetini de yazar isen çok memnun olurum saygılarımı sunarım.

RONIDOZOL , COLİ..-STOP-MIX., SÜPERVİT, SALMO...KARIŞIMINI DA KULLANABİLİR.. ( orijınal bulursa )

İLAÇ İSİMLERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİLDİR..
İLAÇ KULLANIMI ÖNCESİ VE SONRASI EN AZ 3 GÜN PREBİYOTİK VERİLMESİ İYİDİR. kanaatim .

PREBİYOTİKLER

Ekli dosyalar

• ENTEROGERMİNA ŞASE.webp
    ENTEROGERMİNA ŞASE.webp
    48.8 KB · Görüntüleme: 1,040
  • KEFİR ÜLKER İÇİM.webp
    KEFİR ÜLKER İÇİM.webp
    18.1 KB · Görüntüleme: 961
  • KEFİR İLE YOĞURT.webp
    KEFİR İLE YOĞURT.webp
    13.3 KB · Görüntüleme: 914
  • REFLOR 250 MG TOZ ŞASE.webp