ilk defa böyle bişey gördüm..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ozkan49

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan günal
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
s.a dün kuşlarımı izlerken birden bire eş olmayan iki kuşum dikkati mi çekti dişi kuş erkek kuşun direk ağzına gagasını soktu ve öpüştüler ama erkek kuş basmadı yuvaya girerken ayrı yere giriyolar daha önceleri erkek kuşun o dişi kuşa kur yaptığını hiç görmemiştim yan yana bıraktığımda dişi kuş erkek kuşun başını gaglıyordu hafifce anladım kı eş olmuşlar benim anlamadığım birden bire nasıl eş oldular..

Kuş işte kuş beyinli birşey diyemezsin öyle aralarında anlaşmışlar :D

öyle galiba abi :p

Eheheeh eğer birbirlerine uyumlu iseler ırk ve renk olarak bırak onlar olayı çözerler kendi aralarında.

TABİKİ OGRENMEK GEREK BU TÜR BİLGİLERE ULASMAK BASLIK AÇMADANDA MÜMKÜN YÜZLERCESİ VAR BU KONULARIN ARKADASLAR İLERDE BUNLARI TEMİZLEMEK SİZLERE HİZMETİMİZİ AKSATMAKDA ARAMA YAPRAK HER KONUYA ULASMAK MÜMKÜN DAHA DİKKAT EDELİM LÜTFEN

abi haklısın ama inan istediğimiz cevapları bulamıyoruz ki herkesin derdi farklı farklı konular var biraz daha dikkat ederim (:

alger' Alıntı:
Eheheeh eğer birbirlerine uyumlu iseler ırk ve renk olarak bırak onlar olayı çözerler kendi aralarında.
aynı ırk değiller biri miski diğeri şekeri

ozkan49' Alıntı:
alger' Alıntı:
aynı ırk değiller biri miski diğeri şekeri

Hiç ikisinden ne çıkacağı hakkında fikrim yok ama enteresan. Denemeyi düşünüyor musun ayıracak mısın?

normalde miskime erkek güzel bi miski tercihimdi dün olanları görunce bi denemek istiyorum ayrıca kostüme önem vermem ben.. erkek şekeri eke , dişi miski 3.5 saat uçıuş performansı bunların yavrusu iyi olcak diye düşünüyorum bakalım nasip kısmet (:

Belli mi olur bakarsın çok güzel birşey çıkar bence de öyle yap vardır bir hayır.

bakalım abi hayırlısı olsun

bence tepelediğini sen görememişsindir, benim de çift miskiler var dişi müjde ar dan beter kur yapıyor ama benim erkek anca kadir inanır gibi kasılıyor, bende tepelediğini hiç görmedim (muhtemelen bana denk gelmediler) ama şu an yumurtaları var :) artık akşam loş ışıktamı hallediyor erkek o işini ne ara yapıyor bilemiyorum :))

dediğin gibi olabilir abi bizden gizli gizli mercimeği frına vermişlerdir :heyo:

Geri