İlk Güvercinim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polo456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

polo456

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Bakış
Meslek
Öğrenci-Kuşçuluk
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar ilk kuşum aldım cinsi MAVİ dişi bir kuş havaya atdığımda 3-6 arası takla atıyor.
Hayvanın bir kanadı düşmüş acaba neden olabilir kandına baktık bir hastalık gibi vs. şeyler yok sadece kanadı düşük sizce bunun nedeni ne olabilir ??

LÜTFEN YARDIM EDİN

Canım kardeşim mekanik yaralanma yani bir yere çarpma vurma veya uçarken veya yere konarken kanadını bir yere vurmuş olabilir kümesinde huysuzluk yaptıysa sahibi tarafından şiddet görmüş olabilir bağzen yaşlılıktan ötürü kanadı düşmüş olabilir evinizde mavi ispirto var ise cam silin içine biraz ispirto koy kanadının iç tarafına biraz sık yavaş yavaş masaj yapar gibi ovala belki açılabilir selamlar.

Teşekkürler ADMİN orda dediğin mekanik yaralanma bir yere çarpma uçarken gibi şeyler olmadı fakat hayvan takla atarken bianda yere çakıldı kanadının üstüne düştü 2 haftadır öle şimdide uçurmaya cesaret edemiyor bi ara uçurdum kanadı iyileşti sandım bu sefer bi 20 dk felan uçtu sonra tam yere incek taklayı atdı yere yapıştı bu sadece yere doğru inerken takla atıyor ya hani tam o zaman oluyor normal havada uçarken takla atınca bir sakıncası olmuyor acaba bunun kanadında ne var şimdiden korkmaya başladım LÜTFEN YARDIM EDİN

Canım evladım cevabın için teşekkür ederim bende senin gibi bir üyeyim yakıştırman için tekrar teşekkürlerimi sunarım selamlarımla.

Geri