İlk Kaybımı Verdim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gölge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gölge

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Nuri ÇAM
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Çatıdaki sabunimi aldı psikopat atmaca...
Arkadaşlar sizin oralardaki yırtıcı kuşlar nasıl bilmiyorum ama bizim burdakiler tam profesyonel yırtıcı çatıdaki kuşumu üç metreden gözümün önünden aldı üstelik her cins yırtıcı kuş mevcut atmaca, şahin, doğan, kerkenez hepsi saldırdı şimdiye kadar ama sadece atmaca alabildi, hadi hayırlısı bakalım en az bir hafta kuşları salmam artık alışmıştır şimdi bu atmaca...

Bildiğim kadarıyla Aydın'da Atmaca üretim çiftliği vardı, halen daha duruyorsa kuşçuların işi zor, senin adına üzüldüm.

Geçmiş olsun.Geçen senede benim sabunimi almıştı.hayvan oyunlu yaşlılardan olduğu için kaçamamıştı.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla Aydın'da Atmaca üretim çiftliği vardı, halen daha duruyorsa kuşçuların işi zor, senin adına üzüldüm.

Galiba öyle bişer var bir kaçtane atmacanın ayağında ip gibi bişey gördüm buralarda

captainfree' Alıntı:
Geçmiş olsun.Geçen senede benim sabunimi almıştı.hayvan oyunlu yaşlılardan olduğu için kaçamamıştı.

Sağol.Zaten yırtıcı kuşlar en hantal yada oyunlu kuşlara saldırıyor, daldığındada affetmiyor pek.

AYNI DERT BENDE DE VAR BENIM KUŞLARA ATMACA DALDIGINDA BİRİNİ YARILAYIP OLDURUO BİRİNİDE GOTURUYOR

ARKADAŞLAR GEÇMİŞ OLSUN , KESİN VE EMİN OLMAMAKLA ATMACACA PEK ÇATIDA VEYA YAKINLARDA KUŞA DALMAZ GENELDE UÇARKEN ALIR KUŞU KERKENEZ SABİT BİR YERDE BALKAONDA, ÇATIDA DURURKEN ALIR AMA SİZ GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR ATMACA OLDUĞUNU HERHALDE

kardeşim doğan dalmaz güvercine bildiğim kadar dalsada alamaz ama dalmaz eminim...

Bugüne kadar kuşlarıma atmaca çok daldı ama bir türlü kapmayı beceremedi , umarım bundan sonrada kapamaz :))

Geri