İlk Kez Kuş Uçurdum YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acemikuşcu58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
izzet ömer kılıç
Meslek
kuşçuluk
İlgi Alanı
Köpekler
ARKADAŞLAR İLK DEFA BUGÜN KUŞ UÇURDUM DAHA DOĞRUSU UÇURAMADIM YAN ÇATIDA DURDULAR DİĞER KUŞÇULAR GİBİ NASIL BUNLARI TURLATTIRABİLİRM 2 SAAT ORDA DURDULAR TÜYLERİNİ FELAN TEMİZLEDİLER İŞTE 2 -3 SAAT KUŞLARI ELLEMEDİM HAVA KARANLIK OLMAYA BAŞLADI BENDE YAN ÇATIYA ATLAYIP KUŞLAR YAKALADIM KÜMESE KOYDUM NASIL TURLATTIRABİLİRİM KUŞLARI ?*

Akbaş Baska Çorum Bide Arap Mardin Arap Mardinle Çorum Yavru Hala Cixliyor Ama Yem İçiyor Su İçiyor Uçuyorda .d

Benim geçen yılki halim kardeş kuşu çoğalt tamamdır :)

yani 3 tane kuş grup uçmazmı bi tane daha varda onun kanatları çıkmadı biraz ihtiyar :D

MArdinler zor uçar Bu havada :) ama diğerlerini uçurabilirsin Sakın tok uçurma açken uçur .d Çatıya gitdiklerinde yem salla gelirler .d.d

kardesım ucan kus her turlu ucar oyle fazla zorlamana gerek yok ucmayan kusda ne yaparsan yap anca 3-5 tur oda bez salla sopayla kovala ıstersen mıllet bosuna demıyor saatlık guvercın nefeslı guvercın dıye :D

o kuşların yanına uçan kuş al onlar kalktınmı öbürleride kalkar pesine çle bçle nefesleri açılır benimde öleydi bitane kelebek tutmustum bigün bi kalktı digerleride pesinden sonra hepsi uçmaya basladılar

Kuslariniz daha yavru ve bu donemde kuslar zayif olur fazla zorlamayin suanlik sadece salin gezsinler etrafini tanisinlar hem kendileri toparlarsin ve kuslari biraz cogaltman kendi menfaatinize iyi olur diye dusunyorum ve zamanla goruceksiniz sizin kuslarinizda ozendiginiz sekilde ucmaya basliyacaklar sadece birazcik zaman..

Geri