ilk oyunlari karabas ,mavi bas ,kara bozali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolgahan

Üye
www.dailymotion.com
Ad Soyad
tolgahan cokyasar
Meslek
otomobil sanayi
İlgi Alanı
Kuşlar
http://www.dailymotion.com/relevance/search/CIMG2959/video/x7fbeg_cimg2959_animals
[dailymotion]x7fbeg[/dailymotion]​

Tolgahan bey, kuşlarınız güzel oynuyo, dahada sökülür bu kuşlar, bir şey varki en güzel oyunlarını bir türlü videoya yakalayamıyoruz paylaşımınız için teşekkür ederim.

evet gokay bey sagolun bende sizin gibi dùsùnùyorum daha cozùlùr bunlar... cekim konusunda evet ben fotograf makinasiyla cektim bukadar oldu ama yakinda daha gùzel ve profosyonel cekimler yapicam o yonde arastirmalar ve deneyler yapiyorum

tolgahan bey; videolar kısmında bende yavruluktan yeni cıkma karabaş karakuyruk kuşumun, fotoğraf makinasıyla videosunu cekmiştim, kuşları dönerken yakalamak oldukca zor.Ancak acık kanat alırken yakalayabiliyorum.

Çok güzel video kuslarinizinda masallahi var bizlerle bu guzel kareleri paylasitiginiz icin saolun.

kuşlarının maşallahı var abi cok guzel donuyolar inşallah daha iyi verim alırsınız.

sagolun arkadaslar bende tesekkùr ederim mesajlariniz icin ...( avin muhabbetini etini paylasmayinca tadi cikmazmis bizimkide o hesap )

Geri