İlk saldırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eren Gökal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eren Gökal
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar güvercinlerimi uçururken çok iri yarı bir kuş gelip dişi miroma vurdu onunla birlikte uçan kuş geldi indi ama miro yok saat 4.30 civarında kayboldu görenlerin mesaj yoluyla ulaşmasını istiyorum (aldığını görmedim ama büyük bi ihtimal vurup düşürdü galiba) :hungur: :hungur: :hungur:

Tam olarak ucurdugun yerin adresini yazmalisin

kus ucurdugun yerin yakinlarina dusmustur orda oturan arkadaslar o sekilde gorurse haber verir ..

veya bilemezler seninmi baskasininmi ...

kuş selamsız çevik kuvvetin ordan kaybolmuştur

Eren Gökal' Alıntı:
Arkadaşlar güvercinlerimi uçururken çok iri yarı bir kuş gelip dişi miroma vurdu onunla birlikte uçan kuş geldi indi ama miro yok saat 4.30 civarında kayboldu görenlerin mesaj yoluyla ulaşmasını istiyorum (aldığını görmedim ama büyük bi ihtimal vurup düşürdü galiba) :hungur: :hungur: :hungur:
EREN ; İNŞALLAH GERİ DÖNER..! BU MEVSİMDE Mİ BİLMİYORUM .HAVAYA NE ZAMAN BAKSAM ,
ATMACA ,ŞAHİN ..VAR .ÇOK GEÇMİŞ OLSUN . :hungur:

teşekkür ederim türker abi maalesef herşey birden oldu ben bile zor anladım :hungur:

Merhaba, Konya dan selamlar, Geçmiş olsun. Bir hafta önce de ben aldırttım sanırım. Kendi yavrum ve başka yere tutulması imkansız diye düşünüyorum. Havada dağıldılar, 5 taneden 4 ü geldi biri yok. Sanırım kısmeti bizim kuşumuz oldu. Yada inşallah onun değerini anlayacak birileri tarafından yakalandı.

merhaba geçmiş olsun ben sık sık yaşıyorum bu günde sağolsun yalnız bırakmadı doğan yarın video çeker atarım :)
şlk kez karşılaşan kuşlar şoka giriyorlar doğal olarak yaralı bile olsalar yerlerinden kalkmıyorlar mümkünse yarın kuşlarını gündüz sal eşi varsa çıkart ama çok yemleme beklemekten başka çaren yok umarım geri gelir ve mutlaka dünkü uçurduğun saatte uöum verme malesef alışır oraya iyi haberlerini bekliyoruz selametle kal

kardes böle havalarda cok oluyo atmaca felan ondan atmaca vurduysa kuş o acıyla kendini biyere atmıştır yakınlardaysa gelir benimde bikere olmuştu geldiginde kanadınavurmuş kanadı hep kandı sonra geçti ama bidaha eskisi gibi uçamadıydı

Eşinide çıkardım hatta o saatlerde kuşları çıkarttım ama gelen giden yok :hungur:

Eren Gökal' Alıntı:
Eşinide çıkardım hatta o saatlerde kuşları çıkarttım ama gelen giden yok :hungur:
EREN ;ELDEN GELEN BİR ŞEY YOK ..SEVGİLERİMLE..

geçmiş olsun eren cevreyi arastır birde yere düstüyse kedide almıs olabilir

Ümidi kestim artık 1 2 yere haber saldım ama kuşun altından biraz kurtulması bayağı bir zor ama o kadar büyük bi kuş nasıl olduda o kadar gelip alabildi hayret ediyorum

Geri