İlk Yakaladığım Kuş :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pckolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

pckolik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender uyar
Meslek
güvercinci :D
İlgi Alanı
Kediler

selamunaleykum
benim bu kus yavrulari var mumkunse geri ala bilirmiyim

:)ferro18 kusun yurtdisindan türkiyeyemi girisyapti nasil kacis o:))

bayburtlu' Alıntı:
:)ferro18 kusun yurtdisindan türkiyeyemi girisyapti nasil kacis o:))
bende anlamadim vatan ozlemi duydu sanirim :p

:))))) kac gün izin yapacakmis yavrularda bir sorun olmasin:))

selamunaleykum
yakalama kus duydugum zaman cocukken duyduklarim yasadiklarim aklima geliyor bir kus yakalardim mahalledeki bazi buyukler hemen kusun kendilerine ayit oldugunu idda eder erkek kusa disi demelerine yavru kusa yavrulari var demelerine ragmen alirlardi simdi aklima geldikce halen guluyorum :haha:
saka bir yana kus guzel bir hayvana benziyor sahibinin ihtiyaci yoksa o kusa umarim size hayir eder guzel gunlerde besler ucurur uretirsiniz

ayni durum herkezin basina gelmistir..ama ben gömerdim kusu yinede vermezdim:)simdi ise almanyaya geldim bütün kuslarimi trde biraktim ailemden cok kuslari düsünüyorum hayirlisiyla burada bir bahce alip kuslari getirmem lazim yoksa hayatini kayddiracaklar kuslarimin:)

selamunaleykum
sulayman bey insallah kuslarinizin basina birsey gelmeden bulundugunuz yere getire bilirsiniz gonme konusuna gelince sitedede genc kardesimiz baya cok insallah yanlis anlasilmaz saklamayi cocuklugumuzda biraz yaramazdik ondan yeterince sikayet gelirdi eve birde kus yuzunden gelecek diye korkuyordum kendi kusuma dahi sahip cikilsa verirdim sanirim o gunlerde kus herzaman bulunur onemli olan huzur tabi sevecegiz ilgilenecegiz baktigimiz hayvanlara ama oncelik leri bilerek ozellikle genc kardeslerimiz ii kus beslemek istiyorsak guzel bir hayat sagliyalimki ii kus besliye bilelim

Gömme konusu inatcilik maksatinda söyledim abi:))insallah sag salim buraya getiririmde tekrardan temelini atarim kuslarin damizliklarim kaldi sadece yine sil bastan yavru alip terbiyesini verip oyuna baslatiriz.ama söylenenlere göre burada cok atmaca varmis insallah burada kaptirmayiz atmacaya.türkiyede kusculuk hayatimda hic atmacaya kus vermedim bakalim burada basladigimizda nasil olur..oyun kusunu almanyaya yayicam abi burada göremedim saglam alt taklasi olan giden kuslar..selamlar...

selamunaleykum
sulayman bey almanyada oyun kusu meraklisi ve besliyen bayagi cok kisi var benim bildigim iki tanede dernek var kupalar duzenleniyor ve coguda kuscular org uye abimiz arkadasimiz insallah onlarla tanisirsiniz

yeni oldugumuz icin kimseyi tanimiyoruz abi onun icin ilerde bakalim zaman ne gösterecek kuslari sag salim buraya getirebilecekmiyiz.tek basina kuscu olunmuyor allahtanki böyle bir siteye üyeyiz ve arkadaslar ve sizlerle muhabbet ediyoruzki kusculugun ve muhabbetin tadi cikiyor..

selamunaleykum
evet kuscular org de kus muhabbeti guzel oluyor ii insanlar ii kuscular var uzagi yakin ediyor .
furanfurk da bir kus ucmus gectigimiz gunlerde kupaya izliyenler cok memnun kalmis hayvandan 30 un uzerinde sefer yapmis 25 30 metre oynamis .
bu arada konuyu baya dagittik

kusculukta konudan konuya girilir abi mevzu kus cünkü:)ben augsburgdayim abi. buralari ögrensem oradaki kuscu derneklerinede giderim.ben sabuni yetistiricisiyim kuslarin kani 30 senelik cok fizikli kuslar seferi bol alt taklali 30 metrenin altina düsmüyor kuslarin kani bir kac kiside var türkiyede burada temelini olustursam yurt disindaki bütün arkadaslari tanistikca buraya davet edicem hayirlisiyla..bu arada sen neredensin abi?

selamunaleykum
ben ingilterede kaliyorum almanyayida pek bilmem aslinda ama nerde ne oynarsa kus kalkdigi yere inmeden tabiri cahiz ise kulagimiza geliyor yeterki oynasin bu da sukur dostumuzun coklugundan

dogru diyorsun abi..düsman kazanmak kolaydir ama dost kazanmak zordur..seninde kafani sisirdim ,hayirli günler insallah bir konuda yine karsilasiriz:)

YAKALAMA KUŞ,YAKALAMA KUŞLARIN ARASINDAN İYİ KUŞLAR ÇIKABİLİYOR..

Abim Sen Yakaladığın Kuşu Gösterme Sonra Kurnaz İsnsanklar Benim Diyip Kuşu İster.

Zaten başkasının kuşunu tutmam elimde, Adam gelsin desin kuşxx damarına ait hatta annesi xx babası xx kuşu şu gün şu saat e kaçırdım. İnanırsam teslim ederim :) Ama kuş bayadır dışarda sanırım baya yabani di yani insan gördümü topuk, Bide fişekli filan :) çatı alçak olmasada bizim çatıya indirene kadar anam ağladı:)

bayburtlu' Alıntı:
kusculukta konudan konuya girilir abi mevzu kus cünkü:)ben augsburgdayim abi. buralari ögrensem oradaki kuscu derneklerinede giderim.ben sabuni yetistiricisiyim kuslarin kani 30 senelik cok fizikli kuslar seferi bol alt taklali 30 metrenin altina düsmüyor kuslarin kani bir kac kiside var türkiyede burada temelini olustursam yurt disindaki bütün arkadaslari tanistikca buraya davet edicem hayirlisiyla..bu arada sen neredensin abi?
AUGSBURTA taklaci besleyen bir kac kisi var bildigim kadariyla ama en cok yukari almanyada var hemen hemen her hafta ihalesi oluyor bildigim kadariyla ama sahin olayi coktur zaman oluyor ben 5 tane kusa 3 tane sahin daliyor...

Geri