İlk Yakaladığım kuş ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tefooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Tefooo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Refik TEBER
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Evet abilerim kardeşlerim yaklaşık 10 senedir güvercinlerle ilgiliyim ama bi türlü yer bulupta besleme fırsatı bulamadım arkadaşların kümeslerine bakarak hevesimi gidermeye çalışıyorum bende işte bugün yine bi abimizin kümesine bakarken bu gördügünüz kuş geldi bayada ugraştırdı çatıya indi kalktı başka yere indi geldi yere indi geri kalktı falan sonunda bidaha geldi ve yere indi kümese sokmaya çalışırken saga sola kaçtı yine girmedi kereta sonunda kümesin agzına geldi abime yere bi avuç yem atmasını söyledim kuş yemi yerken aniden üstüne atladım ve 10 senelik bi nevi kuşçuluk hayatımda ilk kuşumu yakaladım bnim olmasada sonuçta ben yakalamıştım çok mutlu oldum tuhaf oldum anlatılmaz yani bu duygu kuş beslemek sanat gibi bişey bence bu güzel anımıda siz degerli kuşçular.org üyeleriyle paylaşmak istedim yerim olurda bigün kuş beslersem kendi kuşlarımında resmini koyarım inş saygılarımla :))

Bide bu kuş miskimi çakmaklımı şebaplara benziyo birazda bilgilendirirseniz sevinirim ..

off ya dosya çok büyük diye uyarı alıyorum resim yüklemeyi nasıl yapıcagımı anlatıcak bilen birisi varsa yadımcı olabilirmi lütfen

Bu kuşunun rengi miski(açık miski),uçarsa oynar,pek şebap kuşuna benzemiyo bence...Valla ne kadar da başkasının olsada kaçak kuşu indirmek felan zevkli oluyo,ayrı bir heyecanı oluyo,bu herkeste olur,kim ben kaçak kuş gördüm,kuşlara karıştı yinede indirmedim desede inanmam :) Birde sorum olacak,kuşun kuyruğunu siz mi kestiniz yoksa böyle miydi ?

Refik abi fakat o kuşun sahibini aramalısın yani güvercin derneklerine giderek ilanlar yada ihalelerde sahibinin ortaya çıkmasını sağlayabilirsin

Merhabalar.

Yakalamış olduğunuz kuş miski , fakat şebap değil.

Uçarsa oynar diyen arkadaşlarımıza da şunu söylemek istiyorum : " BİR KUŞUN YERDE DURUŞUNDAN VEYA TİPİNDEN HAVADA NE YAPACAĞINI BİLEMEZSİNİZ".

dadaş' Alıntı:
Bu kuşunun rengi miski(açık miski),uçarsa oynar,pek şebap kuşuna benzemiyo bence...Valla ne kadar da başkasının olsada kaçak kuşu indirmek felan zevkli oluyo,ayrı bir heyecanı oluyo,bu herkeste olur,kim ben kaçak kuş gördüm,kuşlara karıştı yinede indirmedim desede inanmam :) Birde sorum olacak,kuşun kuyruğunu siz mi kestiniz yoksa böyle miydi ?

Kuyrugu geldiginde kesikti makasa vurmuşlar aynen dediginiz gibi kuş başkasınında olsa kaçak yakalamak çok büyük bi zevkmiş bende bu duyguyu hissettim :)

tetragon33' Alıntı:
Refik abi fakat o kuşun sahibini aramalısın yani güvercin derneklerine giderek ilanlar yada ihalelerde sahibinin ortaya çıkmasını sağlayabilirsin

Bizim buralarda kimse öyle bişey yapmaz aksine kuş saklanır baba ogulun kuşunu vermez desem yeridir zaten orasını kümesin sahibi düşünsün ben degil :)

Kerim TÜRK' Alıntı:
Merhabalar.

Uçarsa oynar diyen arkadaşlarımıza da şunu söylemek istiyorum : " BİR KUŞUN YERDE DURUŞUNDAN VEYA TİPİNDEN HAVADA NE YAPACAĞINI BİLEMEZSİNİZ".

Haklısınız kuşun rengi çok güzel duruşu falan ama yakalamaya çalışırken kuşların arasında 10 tur falan attı bikere takla attı inerkende baska gibi indi (:

Kerim TÜRK' Alıntı:
Merhabalar.

Kerim kardeş bu lafı ben söyledim ayrıca demek istediğimi sen anlamamışsın,,ben zaten senin belirttiğini kastettim yoksa kuşu Allah'tan başka tabi ki de kimse bilemez... Biz zaten oyununu gördüğümüz kuşa göre yorum yaparız,gerisi hikayedir bizim için...

Geri