Tefooo
Üye
- Ad Soyad
- Refik TEBER
- Meslek
- Ögrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Evet abilerim kardeşlerim yaklaşık 10 senedir güvercinlerle ilgiliyim ama bi türlü yer bulupta besleme fırsatı bulamadım arkadaşların kümeslerine bakarak hevesimi gidermeye çalışıyorum bende işte bugün yine bi abimizin kümesine bakarken bu gördügünüz kuş geldi bayada ugraştırdı çatıya indi kalktı başka yere indi geldi yere indi geri kalktı falan sonunda bidaha geldi ve yere indi kümese sokmaya çalışırken saga sola kaçtı yine girmedi kereta sonunda kümesin agzına geldi abime yere bi avuç yem atmasını söyledim kuş yemi yerken aniden üstüne atladım ve 10 senelik bi nevi kuşçuluk hayatımda ilk kuşumu yakaladım bnim olmasada sonuçta ben yakalamıştım çok mutlu oldum tuhaf oldum anlatılmaz yani bu duygu kuş beslemek sanat gibi bişey bence bu güzel anımıda siz degerli kuşçular.org üyeleriyle paylaşmak istedim yerim olurda bigün kuş beslersem kendi kuşlarımında resmini koyarım inş saygılarımla )
Bide bu kuş miskimi çakmaklımı şebaplara benziyo birazda bilgilendirirseniz sevinirim ..
Bide bu kuş miskimi çakmaklımı şebaplara benziyo birazda bilgilendirirseniz sevinirim ..