İlk yavrularım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bugün yavrular cıkmış.Benim yapmam gereken bir şey varmı yavrular için.Birde güvercinlerimi ucurmaya cıkardığımda annesi ve babasıda ucsa yavrulara bir şey olurmu ?Yani bi 5-10 dk. annesiyle babasını ucursam.? :?

birsey olmaz eger iyi anne baba ise zaten fazla yanliz birakmazlar yavrulari ama sen ucursam falan diye sormusun bence yavrular palazlanana kadar pek elleme anne babasini ne olur ne olmaz allah korusun havada birsey olur sahin alir veya alir basini gider yani ne olur ne olmaz bak ilk yavrularmis zaten.

aynen bırak yawruları büyütene kadar uçurma anne babayı sonra bi terslik olur boş yere damarını kaybetmiş olursun zaten havalarda pek güneşli deil tabi orda nasıl bilemem burda ii deilde ondan dedim saygılar

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.Ben kuslarımı ucurmak, yemlemek için kapıyı acıyorum.Yavruda yatan kalkıyor hemen ben ellemiyorum.Kendisi kalkıp ucuyor biraz sonra iniyor yemini yiyor girip yatıyor.Uçmasını engelleyeyimmi? kendisi kalkıp ucuyor yani.Birde uctuğu zaman yavrularda kimse yatmıyor haliyle yani açıkta oluyorlar bi 5-10 dk. birşey olurmu anne ve babanın hiç kalkmadan yatmasımı lazım ?

o zaman bişe olmas anne baba zaten bakıo onlar napıcaklarını daha ii bilirler akışına bırak o zaman :evet:

s.a erdal kardeşim yawrulu kuşu ucurmak sakıncalıdır tabi oyun kuşuysa sebebide yawruya kusan kuşun kursağı ters döner takladan sebep ve kuş havada ölür .

SAYGILAR

yavrulu kuşu uçurmak tehlikeli oluyo benim altında yavru olan edremiti uçurdum hava açık diye şahin kaptı ama yavruları erkek tek başına büyüttü.

Geri