İlk Yavrularım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DilaverAybey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Dilaver Aybey
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar Öğretmenliği
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3 aydır kuş besliyorum. Kışın ortasında da olsa ilk yumurtalarımdan yavrularımı aldım. Yavrular bu işin gülü, onları seviyorum. Ve sizlerle paylaşmak istedim. (:

Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Sağ tarafdaki yavrunun paraları düzgün ve tam ama diğer yavrunun paraları bozuk. Bunun nedeni nedir ? Anne ve babanın paraları tam.

Ve ebeveynler...

Saygılar,
Dilaver Aybey

çok güzeller tüyü kadar ömrü olsun krdeş :)

Maşallah..

Maşallah.Kışın yavru almak gerçekten zor.Benim 7 yavrudan 4'ü yeme düştü 2'si düşmek üzere.İnşallah kayıpsız atlatırız.

Maşallah (:

Merhaba Dilaver Bey,
Maşallah çok sevimli yavrular almışsınız.
Kuşlarınıza özenle baktığınız hem yavrulardan hem de yetişkinlerden belli oluyor.
Hünkari benim de her ne kadar yetiştirmesem de sevdiğim bir ırkımız.
Sağlıklı kuşlar üretip, güzel günlerde uçurmanız temennisiyle...
Selamlar
Khalid

Bu güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Hünkari'ler besleyip de hiç yavru alamadığım ırklar arasında, ben bin türlü bakıcıyı kullanıp büyütemezken siz öz anne ve babalarıyla bunu başarmışsınız tebrikler. Yavruların durumları da iyi görünüyor, ama keşke koltuğa koymasaydınız, siz fotoğrafı çekerken eminim ki pislemişlerdir :D

Paralara gelirsek, bence telaş etmeye gerek yok, güvercinler ilk veya ikinci tüy değişiminden sonra gerçek renklerini alırlar, o dönemde de paraları oluşmaya başlar.

Maşallah demeden de geçemeyeceğim. Bol yavrular

çok güzel nazar değmesin yorumlardada yazan arkadaslar belırtmıs tuye gırdıkten sonra guvercın ler her seferınde daha ıı hal almaya baslar saygılar.

GÜZELLER MAŞALLAH.

maşallah ,bende hünkarilerin yeri bambaşka,sizde çok güzel ve sağlıklı yavrular almışsınız güle güle sağlıcakla besleyin, :heyo: :slm:

yavrular cok güzel masallah,bunlar yerli hünkarimi?yavrulara kendi bakabiliyo bunlar sanirim,normal güvercinlerdeki gibi senede 3,4 cift yavru veriyolarmi?

maaşallah allah devamını nasip etsin

Çok güzeller Maşallah . Özellikle Hünkariye yavru büyüttürmeyi başarmanız taktire şayan . sağlıkla besleyin .selamlar ŞEREF

Geri