İLK YAVRUMUN İLK RESMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oscar1001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

oscar1001

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan ELİÇETİN
Meslek
OPERATÖR
İlgi Alanı
Bu sabah itibariyle ilk yavruma kavuşmuş bulunmaktayım,ikinci yumurtada da çatlama emareleri mevcut yarın sabah o da sağsalim çıkar.Beni mutlu eden bu olayı sizinlede paylaşmak istedim herkeze saygılar.Bu arada erkek çakal,dişi arap saya onlarından resimlerini paylaşmak isterim sizinle daha sonra.

Ekli dosyalar

• 2012-11-05 11.58.51.webp
    2012-11-05 11.58.51.webp
    223 KB · Görüntüleme: 1,414
maşallah, allah nazardan saklasın, uzun ömürler versin, allah sana bunların torunlarını da görmeyi nasip etsin :)))

eyvallah sağolasın mesut kardeşim.

Hayırlı olsun çok çirkinler nazar değmesin maşaallah.

Maşallah.Allah nazardan saklasın.

İşallah geriside gelir.

büyüdüğünüde görürsün inşallah (:

ÖNCELİKLE MAŞALLAH..

LİMON SANDIĞININ TABANI DÜZ VE SÜPÜRGE ÇÖPLERİ DOĞRU ÖRÜLEMEMİŞ TABAN DÜZ OLDUĞUNDA YAVRULARIN AYAKLARI YANLARA AÇILIYOR..DİKKAT SAKAT YAVRULARIN OLABİLİR.

PLASTİK YUVARLAK ALTI DELİKLİ YUVALARI TAVSİYE EDİYORUM...

[email protected]' Alıntı:
ÖNCELİKLE MAŞALLAH..

LİMON SANDIĞININ TABANI DÜZ VE SÜPÜRGE ÇÖPLERİ DOĞRU ÖRÜLEMEMİŞ TABAN DÜZ OLDUĞUNDA YAVRULARIN AYAKLARI YANLARA AÇILIYOR..DİKKAT SAKAT YAVRULARIN OLABİLİR.

PLASTİK YUVARLAK ALTI DELİKLİ YUVALARI TAVSİYE EDİYORUM...
:tamam: :tamam: :tamam:

Adamın ilk yavrusu olur o kadar acemilik, arkadaşın dediği yuvaların içine de keçe al, ikisini de ihalelerde ve kuş pazarlarında rahatlıkla bulursun. 2,5 tl ile çözülür.

ARAP DİŞİ SAYA İLE ÇAKAL ERKEĞİN YAVRUSU.BUGÜN SABAH İKİNCİ YAVRUDA SAĞSALİM ÇIKMIŞ İNŞALLAH SORUNSUZ BİRŞEKİLDE BÜYÜTÜRÜZ HAYIRLISIYLA.

Bu arada arkadaşımın uyarısını dikkate alıcam,yavruluk olayı için.

muharrem abi tavsiyen için teşekkür ederim.Yavrulukları yuvaya koyup içine yavruları koyunca anne baba yabancılık çekmez herhalde öyle değilmi?

Geri