İLK YAVRUYU GÖRDÜ ŞİMDİK KOVALAMA ZAMANI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bekir79

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bekir ÇAMUR ÇANKIRI
Meslek
DARULACEZE İBB
İlgi Alanı
Kediler
HERKEZE MERHABA... BİRAZ HAVA LODOSLUYDU. YAVRU GÖRDÜ 5 AY KANATG VERMEDİK BİR HAFTADIR ANTIRAMAN VERİYORUM İYİ SEYİRLER...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ktzznj9dNQc[/youtube]

[izlesene]6891820[/izlesene]

Selamun Aleyküm
Maşaallah Bekir kardeşim kuş yavru görüp bir haftadır antraman almasına rahmen hareketli,atması güzel,bol taklalı çalışkan kuş.Bana göre bu güzel kuşun yerde uçsa çok daha güzel oyunlarını izleriz.Böyle yüksek bir çatıda azimle kuş uçurmak her babayiğidin işi değil,emeğine sağlık olsun ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin inşaallah.

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Maşaallah Bekir kardeşim kuş yavru görüp bir haftadır antraman almasına rahmen hareketli,atması güzel,bol taklalı çalışkan kuş.Bana göre bu güzel kuşun yerde uçsa çok daha güzel oyunlarını izleriz.Böyle yüksek bir çatıda azimle kuş uçurmak her babayiğidin işi değil,emeğine sağlık olsun ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin inşaallah.

aleykum selam mustafa abi. sagolasın. yavru büyütüp telegini tamamladı vakit kaybetmeden antıraman veriyrum 1 haftadır. ancak 7 katlık bir yerde her gün lodoslu. havalar biraz iyi gitse tam oturmuş olacak. eski oynadıgı yerini tam yapamadı. uçtukça hatırlar yerini tam yapardiye umuyorum. bu soylarım yer kuşu çatıda kendini tam gösteremiyorlar yerde uzaktan cilveli atma yere mesafe fişekleri çok iyi. bir yer bulamadım. birde dediğim gibi abi lodos burda kuşu perişan ediyor. tekrardan teşekkür ederim

anlaşılan millette çok daha iyileri var. toprağa gömmüşler biz göremiyoruz.

Maşallah iyi Hayvan, sağlıkla uçurup bol yavrular alın .selamlarŞEREF

maşallah.. sizde ki soylar da anladığım kadarıyla gayet sağlam.. bir kaç videonuzu da izlemiştim onlarında fazlası var eksiği yoktu. arayış bitmiş oturtmuşsunuz bekir abi.. kazasız belasız günlerde uçurun.. bizimkiler 4 takla atınca oynarken ooo süper diyoruz, sizinkiler ikiye katlıyo maşallah...

Maşallah ... Hemşerim aynı mantıktayız Kuşunun neler yapabileceğini biliyorsun kanatlarını makaslayıp dinlendirip yavru yumurta görmesini sağlıyorsun sonra tekrar yol verip 1 2 haftalık antrenmanla aynı seviyeye geleceğinden şüphe duymuyorsun ... Bence herşeyiyle iyi ki henüz 1 haftadır uçurduğunu söylemişsin tam anlamıyla 2 ay sonra tekrar bir video paylaşmanı isterim. Çatıya çok daha alçalacağı kesin tüyü kadar hayrını gör

Sizinde videoda deiğiniz gibi yürü be heyt maşallah :)

selamun aleykum bekir abi maşallah diyelim önce
sonra bu eyüp ün şekeriden gelme mi ?

şeref' Alıntı:
Maşallah iyi Hayvan, sağlıkla uçurup bol yavrular alın .selamlarŞEREF

teşekkür ederim şeref abi

ekran20009' Alıntı:
maşallah.. sizde ki soylar da anladığım kadarıyla gayet sağlam.. bir kaç videonuzu da izlemiştim onlarında fazlası var eksiği yoktu. arayış bitmiş oturtmuşsunuz bekir abi.. kazasız belasız günlerde uçurun.. bizimkiler 4 takla atınca oynarken ooo süper diyoruz, sizinkiler ikiye katlıyo maşallah...

yorumunuzdan ötürü teşekkür ederim. elimizden geldiği kada bunlara hizmet ediyoruz

BaDDuA' Alıntı:
Maşallah ... Hemşerim aynı mantıktayız Kuşunun neler yapabileceğini biliyorsun kanatlarını makaslayıp dinlendirip yavru yumurta görmesini sağlıyorsun sonra tekrar yol verip 1 2 haftalık antrenmanla aynı seviyeye geleceğinden şüphe duymuyorsun ... Bence herşeyiyle iyi ki henüz 1 haftadır uçurduğunu söylemişsin tam anlamıyla 2 ay sonra tekrar bir video paylaşmanı isterim. Çatıya çok daha alçalacağı kesin tüyü kadar hayrını gör

emre arkadaşım yorumundan ötürü teşekkür ederim. şuan yavrularını uçuruyorum. teke bindiler. bunların soyu ALLAHA ŞÜKÜR bize yetiyor. en azından bizi tatmin ediyor.

Muharrem Şahin' Alıntı:
Sizinde videoda deiğiniz gibi yürü be heyt maşallah :)
muharrem kardeşim teşekkür ederim.

mermerci-vedat' Alıntı:

ALEYKUM SELAM vedat kardeş. anne benim eski soy urfa siverek soylarımdan baba eyübün şekeriden çıkma. şekerinin soyu kütahyada rahmetli bir abimizden gelme bize. uzun kaçan takla atış dengelemeleri inişli çıkışlı. benim siverek soylarıda orta metrajlı bol takla ve sıkı kapatmalı. bu kuş ve yavruların oyun sitilleri fizik ve paça yapıları siverek soyuna renk olarak rahmetlinin kuşlarından alma tamamlama özellikleri baskın çıktı. bununla yine benim siverek soyu vurdum yavrular teke düştü. dama yavaş yavaş başladılar. aradığım çoğu özellikler benim sivereklerimde sahip eşime dostuma yetiyor. herşey gider herkuş geçer kümesimden sivereklerim kalır. mazisi kuştaki kan benim yaşımı aşar. selametle vedat kardeşim.

bekir79' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:

ALEYKUM SELAM vedat kardeş. anne benim eski soy urfa siverek soylarımdan baba eyübün şekeriden çıkma. şekerinin soyu kütahyada rahmetli bir abimizden gelme bize. uzun kaçan takla atış dengelemeleri inişli çıkışlı. benim siverek soylarıda orta metrajlı bol takla ve sıkı kapatmalı. bu kuş ve yavruların oyun sitilleri fizik ve paça yapıları siverek soyuna renk olarak rahmetlinin kuşlarından alma tamamlama özellikleri baskın çıktı. bununla yine benim siverek soyu vurdum yavrular teke düştü. dama yavaş yavaş başladılar. aradığım çoğu özellikler benim sivereklerimde sahip eşime dostuma yetiyor. herşey gider herkuş geçer kümesimden sivereklerim kalır. mazisi kuştaki kan benim yaşımı aşar. selametle vedat kardeşim.

eyvallah abi maşallah güzel kuş eyübün şekeriyi izlemişdimde oyle bı muhabbet oldu sorayım dedim

benim taklacılar 2 takla atıp çatıya konuyor başka çatıyor 15 20 dk orada duruyor helal olsun maşşalahı var kuşlarının

azat01' Alıntı:
benim taklacılar 2 takla atıp çatıya konuyor başka çatıyor 15 20 dk orada duruyor helal olsun maşşalahı var kuşlarının
yavaş yavaş azat kardeşim. genç bir kardeşim olduğundan sana ve senin gibi bu genç yaşta bu hobiyi seven kardeşlerime birkaç nasihatta bulunayım. bu iş emek ister sabır ister iyi kumaş ister. zamanla bu işte pişdikçe çok daha iyi kuşlar uçurursun. başkalarının kuşlarını değil kendi soylarını uçurursun. kuş arama ihtiyacın kalmaz sen kuşçuların kapısına gideceğine iyi kuş uçurduğunda insanlar senin kapına gelir. bir şeyi de unutma ahlak ve maneviyatını doğruluk ve dürüstlüğünü hiç kaybetme yoksa iyi kuşun olsa bile kuşunla değil kişiliğinle hatırlanırsın. selametle

s a masallah bekir güle güle uçur besle çok daha iyi olur insallah emeklerine saglık paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

bekir79' Alıntı:
azat01' Alıntı:
yavaş yavaş azat kardeşim. genç bir kardeşim olduğundan sana ve senin gibi bu genç yaşta bu hobiyi seven kardeşlerime birkaç nasihatta bulunayım. bu iş emek ister sabır ister iyi kumaş ister. zamanla bu işte pişdikçe çok daha iyi kuşlar uçurursun. başkalarının kuşlarını değil kendi soylarını uçurursun. kuş arama ihtiyacın kalmaz sen kuşçuların kapısına gideceğine iyi kuş uçurduğunda insanlar senin kapına gelir. bir şeyi de unutma ahlak ve maneviyatını doğruluk ve dürüstlüğünü hiç kaybetme yoksa iyi kuşun olsa bile kuşunla değil kişiliğinle hatırlanırsın. selametle

Bekir abi , eline , yüreğine , düşüncelerine sağlık.Son cümlende hem kuşçuluk adına hem insanlık adına en ince noktaya değinmişsin.
Bir durum bu kadar mı güzel anlatılır (:
Saygılar sunuyorum abi :slm:

Kuşunda maşallahı var , güzel günlerde uçurup keyif alman dileğimle inşallah.

düşüncelerin için teşekkür ederim kerim kardeşim

Geri