A
Anonymous
Misafir
ARKADAŞLAR BUGÜN DAMIZLIGIMA GİRDİGİMDE BOZALA CİNSİ KUŞUM YENİ ÇİFT İLK YUMURTASI DİŞİNİN ÇOK KÜÇÜK BU YUMURTADAN SAGLIKLI BİR YAVRU ALIRMIYIM ACİL AYRDIM LÜTFEN!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen senden yaşça çok daha büyük biriyle böyle mi konuşuyorsun dostum.aykut abi bişey söylüyorsa emin ol senin iyiliğin için diyordur.gece gündüz bu site için yani bizim iyiliğimiz için saatlerini harcıyor iyi şeyler yapmaya çabalıyor ve bunu gayet iyi başarıyor bence.söylediği şeyde bi kötülük yok bence.hem onu geçtim senden 40 yaş büyük bi abimize bu şekilde konuşamazsın.gerekirse de banlarlar haklısın64kuscu64' Alıntı:aykut bey ben 40 güvercin besliyorum 6 yumurtam var sadace danışmak anlamak için sordum ama sizin yaptıgnız bilgi kısıtlılıgıdır ben bu siteye zaten çok bilgili olsam üye olmazdım benim bu siteye üye olmamın nedeni bilgilenmeye çalışmam ama sitenizde onu göremiyorum malesef şimdi siz beni bu konuşmamdan dolayı bamlarsınız da ama yaptıgınız ayıp bence !!!
S A HAMİTHAN Kadeşim kuşun ilk yumurtasının genelde birisi digerinden küçük olur bazen o küçük yumurtadan yavru da çıkar ama genelde yaşamaz sen yinede kuşların yumurtaya yatmasına müsade et kuşların şevki kırılmasın 5 veya 6 gün sonra her iki yumurtayı içi sallanana kadar salla yumurta cılk olur bir kaç gün sonra da altından al tektar yumurtlamalarını bekle bu kez normal yumurtlarlar kolay gelsin kardeşim64kuscu64' Alıntı:ARKADAŞLAR BUGÜN DAMIZLIGIMA GİRDİGİMDE BOZALA CİNSİ KUŞUM YENİ ÇİFT İLK YUMURTASI DİŞİNİN ÇOK KÜÇÜK BU YUMURTADAN SAGLIKLI BİR YAVRU ALIRMIYIM ACİL AYRDIM LÜTFEN!!!
aykutk' Alıntı:Selamlar Hamithan,
Bu yumurtayı görmeden bu site olsun, başka bir site olsun, tüm üyeler sana net bir bilgi vermezler, verdikleri bilgide afaki kalır, bu aldığın bilgi çöplüğünden sen bilgi sahibi olacağına inanıyorsan, devam et böyle konular açmaya,
Saygılarımla,
Aykut Karabulut