Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Degerli Abilerim Sizin Yardımlarınız Sayenizde Bu Günlere Geldim Kuşlarım Alıştı Ve Herşeyimi Düzene Soktum Ve Sabırsızlıkla Beklediğim İlk Yumurtamı Bugün Hünkari Kuşumdan Aldım Sizce Ne Yapmalıyım Hünkari Yavrularına Bakarmı ?
Yumurtalar kuşun ilk yumurtaları ise at, bilmiyorsan dene bakalım ilk miymiş? Daha önce yumurtlamış ise yavruyu besleyip beslemediğini sor ilk sahibine. Duruma göre; yumurtaları bakıcı kuşun varsa altına koy o baksın, eğer bakıcı kuşun yok ise yavru çıkınca ilk haftayı atlatırsan şayet, babanın yetişemediği yerde sen kontrol edeceksin ve ona göre elle besleyeceksin. ilk hafta kuş annenin kursağında oluşan farklı bir şey ile beslenir sonrasında yem yiyebiliyor oluyor ve baba devreye girip başlıyor yem yedirmeye, o sırada sende kontrol et ve kursağı dolu değilse doldur.
Şimdi bu kadar yazdım sonra baktım ki eğer sen bilgileri tam verse idin bu kadar yazmak zorunda kalmayacaktım.