inanılmaz olay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler
atmacanın bu kuşa saldırısından sonra kuş halen yaşamakta
resimler alıntıdır.
saygılar
ibrahim

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    49.1 KB · Görüntüleme: 2,160
  • 2.webp
    2.webp
    47.2 KB · Görüntüleme: 2,106
  • 3.webp
    3.webp
    42.6 KB · Görüntüleme: 2,126
vahşi yaşam ın mücizeleri

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    27.3 KB · Görüntüleme: 2,069
  • 5.webp
    5.webp
    35.7 KB · Görüntüleme: 2,114
  • 6.webp
    6.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 2,147
cok ilginç ya demek ki atmaca kuşun şah damarını koparamamış sadece tüylerini koparmış ama inanılmaz bisey gercekten

gerçekten inanılmaz bişe madem yakalıyosun kuşu bari ye eziyet resmen hayvana yaptığı

saygılar

EMRE KALENDER

Bu ibrahim beyin bir görüntü aldatması ama resim montaj değilmi ibrahim bey :ckmk: :ckmk:

fazla yaşamaz

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Bu ibrahim beyin bir görüntü aldatması ama resim montaj değilmi ibrahim bey :ckmk: :ckmk:
montaj olsa idi bu konuyu grafikler bölümüne koyardım.gerçekten ben montaj yapmadım görüntü itibariyle bana hiç de montaj gibi gelmedi.bu gibi ve buna benzer bir video daha seyretmiştim atmaca bayağı hırpalamıştı ama güvercin genede kendini toparladı ve kaçtı.bu gibi durumları yaratana bırakmak lazım ne diyebilirimki.saygılar.

Resim montaj değil. Gayet gerçek bir resim. Yırtıcı kuşlar avlarının önce kafalarını kopararak yemeye başlıyorlar.
Bir şahin havada uçarken bile bir güvercini yakalayıp kafasını koparabiliyor. Biz buna şahit olduk. Demekki bir martının kafası o kadar kolay kopmadığı için şahinde bu mücadeleden vaz geçip kendine daha kolay bir av bulmak istemiş. Ama tabiki martının bu şekilde yaşaması mümkün değil. O da başka bir yırtıcının yemi olacak artık. Ne diyelim doğanın kanunu böyle. :?

O zaman ne diyelim öldürmeyen allah öldürmüyor.
Ama bana halen daha montaj gibi geliyor kafanın arka tarafına bakarsanız belli oluyor.

abi bu kuş terminetörmü ya okadar darbe almış nasıl hala yaşayabiliyo inanılmaz

yücerabbim öldürmeyeni öldürmüyo işte allahın işi
KUBİLAY saygılarımla.......

arkadaşlar resim doğru olabilir çünkü benim sarı perçemlimide dağan kapmıştı ertesi gün sabah kuşları uçurmak için geldiğimde buynu bu kadarda olmasa bile tüy yoktu nerdeyse. yaşiyordu kurtlanır dediler boynunu aldık

Resmin montaj olduğunu sanmıyorum... Ama o hayvancağızında fazla yaşayacağını sanmıyorum. Küçükken köye gittiğimizde abimle kertenkele yakalardık kafasını koparırdık anında otlarla yeniden nefes borusu yapardık zavallı hayvan bayağı yaşardı. HAtta bikere yine öyle yapmıştık ertesi gün hayvan hala yaşıyodu.
Eskiden ne kadar vahşiymişim :p Yazık hayvancağızlara... :S

SİNAN ÖZTEKİN

Bana göre montaj çünkü ilk fotoda süt beyaz gibi paçalı bir kuş var ondan sonrada değişik bir kuş

Geri