ince KABUKLU yumurta (NEDENLERİ) NELERDİR ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursa oynar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismet burak yıldırım
Meslek
örenci
İlgi Alanı
arkadaslar 1 cift kuşumun yumurtaları ince kaabuklu oluyor ya kırılıyor ya catlıyor yada hava giriyor içindeki yavrusu ölüyor vitamin veriyorum tas veriyorum sadece tuz cok az hatta yok gibi bişey veriyorum yazın yumurtaları sağlamdı kuslarım 5-6 yasında var ama yastan olduğunu sanmıyorum anlamadım ........ :hmm:

kuşlara toprak ver toprak vermezsen yumurta zayıf olur toprağın üzerinede biraz tuz serp o şekilde ver farkı göreceksin yumurtalardaki genelde yemledikten sonra verebilirsin

ARkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyeyim kuşların demekki doğal minareller fazla yiyemiyor ondan ince okuyor ben hiç bi vitamin minarel falan vermiyorum kuşlarımı kendi haline bırakıyorum onlar gidiyo taş yiyor kireç kapukları yiyor ve taş gibi de yumurtluyo yani demek istedigim ince kabuklu yumurtayı dengesiz beslenme meydane getiriyor biraz daha kuşlarını düzgün yem ve karışık yem kullanıp onlarıda biraz özgür bıraktıgında onlar kendilerine ihiyacı olan yiyecekleri bulurlar ve yerler

YORUMLARINIZ İÇİN TESKKÜRLER SERKAN ABİ KUŞLARIMA KARIŞIK YEM VERİYORUM VE SABAH KÜMESTE YEMLEDİKTEN SONRA TERASA SALIYORUM ARADA CIKIP BAKIYORUM KONTROLE TERASIMDA TOPRAK VAR YESİLLİK AZDA OLSA VAR BENİM KUŞLARIMDA DUVARDAKİ TAŞLARI YİYORLAR MİNERALLİ TAŞ VERMEME RAĞMEN ..

o zaman kuşlarında bi problem olabilir yada dişi güvercininde bi problem çıkmış olabilir bu olay bi çift kuşunda mı meydana gelliyor yoksa hepsinde mi

serkan abi bütün kuşlarımda yok dişimin kankadı bayadır çimli belki olabilir mi bu olasılık olabilir mi ki erkeklerde bu sorun yaratabiliyor ama dişilerde olduğunu bilmiyordum ...olur mu kiii???

Abisi demekki kuşun yeteri proteini elde edemiyor kanat çimlemek yanlış bi olay bence sen kuşlarının o çimli kanatlarını saglıgına kavustur ondan sonra bi dene bakalım belki düzelir

verdiğin bilğiler için tesekkürler serkan abi çimli kanatlarını cekicem su an yine yumurtası var biri catladı teki sağlam bakalım nolucak ama ince yumurtalar oluruna bırakıcaz .....

Geri