İnce Uzun Bit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuğbek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Tuğbek

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tuğbek Demir
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
Merhaba, kuşlarımda ince uzun bitler olmaya başladı tüğlere kenetleniyorlar sabunlu, şampuanlı suyla yıkayıp kuş kuruyana kadar üzerinden düşmüyorlar, diğer yuvarlak bitler sabunlu suda hemen düşüp ölüyorlar ama bunlar dediğim gibi çok problemli uğraştırıyor, bu bitlerden kurtulmanın ve korunmanın yolları nelerdir, teşekkürler.

guvercin-biti.jpg

BU ; İNCE UZUN BİTLERDEN KURTULMAK İÇİN BİR ÇOK İLAÇ İSMİ MÜMKÜNDÜR.

ARDAP, BİLOTİC,NEGUVON,RİN,SHELTOX, .... ARDAP HARİCİ HEPSİ TEHLİKELİ VE ZEHİRLİDİR.

KULLANIRKEN DİKKAT EDELİM..ÖNEMLİ BİR KONUDUR.

BİT ,PİRE .. AYNI ZAMANDA HASTALIK DA TAŞIR.ÖZELİKLE SAVUNMASIZ YAVRULARA DAHA FAZLA ZARAR VEREBİLİRLER..

turker ab bu saydıkların zararlımı?

Türkey bey merhaba, bu saydığınız ilaçlar dışında doğal yollardan uygulayabileceğimiz bir yöntem varmıdır ?

Bu konuda bende yardim bekliyorum.
Cünkü kuslarda böyle ince uzun seyler görmeye basladim.
Banyo sukarina her zaman 2 kapak ozon suyu döküyorum ama faydasini daha göremedim.

Kus hayvan marketlerine gidiyorum ama elimde 40 kusluk söyle mantikli bir sey bulamadim.
yani sadece güvercin reyonuna bakiyorum 1metre kare bir alan ve iste yuzuk bir iki ilac 100milglik.var
ama bit pire gibi dis parazitler icin bir sey yok.
bu sebeten bende ve ilac konusunda rahatsiz olanlar icin bir karisim pesindeyim.
tüm gün yine aradim baktim internetden siparis veriyim dedim ama nafile bir sonuca ulasamadim

Kuslari söyle legende hazirliyacagim dogal ilac ile temizliyebilecegim bir yönteme cok ihtiyacim var.
valla yavrulari aliyorum öyle yikiyorum ama geri geliyor.birde kanat altinda görüyorum ezilmiyorda serefsizler.

Geri