İnegöl'den Bursa Oynarlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursa oynar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismet burak yıldırım
Meslek
örenci
İlgi Alanı
ineğöl'den bursa oynar fotoları

Ekli dosyalar

• IMG_5190.webp
    IMG_5190.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 2,990
  • IMG_5198.webp
    IMG_5198.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,987
  • IMG_5179.webp
    IMG_5179.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 2,965
bunlarda devamı
aslında daha çok var ama eklemeye çok fırsatım olmadı sadece bunları ekleyebildim bu kuşlar inegöllü yusuf'un maşallah hepsi bir birinden güzel ben sadece fotolarını çektim

Ekli dosyalar

• IMG_5339.webp
    IMG_5339.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 2,992
  • IMG_5340.webp
    IMG_5340.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 2,974
  • IMG_5330.webp
    IMG_5330.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 2,957
ARKADASLAR BİR SEY YAZMAYACAKSANIZ BİZ NİYE KUSLARI BU SİTEDE PAYLASIYORUZ ONU ANALAMIYORUM BİR YANLISIM MI OLDU ANALAMADIM 103 DDEFA BAKILMIS AMA HİÇ BİR SES SEDA YOK CEVAPLARINIZI BEKELİYORUM 2-3 HAFTA OLDU

selamlar
maşallah allah can pekliği versin kuşların hepsi birbirinden güzel,hastalıksız kümesler dilerim
SAYGILAR..

Akkanatlar ve akkuyruklar gercekten güzel kuslar,eldeki görüntüler süper.Birde yerdeki görüntülerini görmek isterdim.5 inci resimdeki erkek cok güzel duruyor ve akkanat akkuyruk oldugunu tahmin ediyorum.Bana bir zahmet bu erkegin akkanatlarinin sayisi hakkinda bilgi verirmisiniz,kusun insana cok hos gelen bir görüntüsü var.Hersey gönlünüzce olsun,esen kalin...
Metin YALCINER.

erkegin akkanatları 7-7 kuyruk sayısı 12 saf kan kırmızı kuyruk olup ilginize tesekkür ederim

Allah can pekliği versin kardeşim kuşların güzeller.Yaşmaklıların hoşuma gittiler.Allah bol yavrular versin.

saol kardesim iyi dileklerin için tesekkürler :tamam:

paylaşım için teşekkürler, tüylerince hayrını görün bol yavrulu sezonlar

Geri