İnegölden Fatih GÜRCAN'ın mülakatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Miharbiden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Miharbiden

Üye
www.bursaoynar.com
Ad Soyad
İbrahim AKDEMİR
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Selam

28.03.2010 pazar günü ziyaret ettiğim Fatih abimin mülakatları

maşallah.mulakatlarını çok beğendim.
bide ağabeyim 2. resimdeki kuşu çok beğendim allah nazardan saklasın...

mulakat tutkusu baskadır,dedırtecek kadar guzel kuslar..allah nazardan saklasın...

İBRAHİM mülakatlar süper bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler,besleyen arkadaşta tüylerince hayrını görsün emeklerine sağlık.

TURAN ONARAN
SELAMLAR SAYGILAR

Mülakatlar çok süper maşallah.Performansları nasıl .? Hayrını görün.

Triko

Performansları çok güzel. Bunları yetiştiren abimiz ince eleyip sık dokuyarak özellikle uçum ve ahlak öncelikli elemeler sonucunda üretimine devam ettiği bu kuşları oluşturdu.

merhabalar,
ucurulan kusa benzemiyorlar. gozler bembeyaz renk gunes gormemis gibi gorunuyor.guzel kostum olmuslar performans icin video veya catida resimleri varsa paylasirmisin...

Sayın Adsli ci paylaşmış olduğum resimlerin en altında yer alan mavi mülakat eserli olduğundan salınmıyor. Diğerleri salık ve uçurulan kuşlardır. Gözlerinin bembeyaz olması kuşların uçurulmadığı anlamına gelmez. Her uçurulan kuş gözünü bozmaz. Bu kuşların bakıldığı çatının terası yok tamamen kapalı bir çatı binanın yan duvarına pencere yapıldı oradan salınıyorlar. Kuşları uçurduğunuz zaman aşağıya inip apartmanın bahçesinden anca izleyebiliyoruz.

merhaba,
oyle dıyorsan oyledır ortamı bılmıyorum. ben kendı evımıze catı yaptırmıyorum kus ucuramam dıye sen bunu ıyı basarmıssın. kumese gırıs cıkısları nasıl oluyor resım veya vıdeo ıle paylasırmısın.

Selam

Kuşlar bana ait değil başlıkta ismi geçen abimize ait. 5 katlı bir binanın çatı katının yan duvarının 75x50 cm ebatlarında kırılması buraya tel çerçeve ve bir avare deliği açmak suretiyle kuşların giriş çıkışı sağlanıyor. Kuş alıştırmasıda bir o kadar zor bir ortam akıllı olmayan kuşun konacak sadece bir 25 cm uzunluğundaki tahta üzerine konup avare deliğini bulmasıda bir hayli zor. Bu şartlarda buraya kuşlar alıştırıldı ve uçuruluyorlar. Bazı insanların dedikleri uçurmaya yerim yok işi hikaye kısacası.

Selamun Aleyküm öncelikle kuşların hepsi birbirinden güzel güle güle besleyin...

Miharbiden' Alıntı:

bu kuşun aynısı bendede var geçenyıl inegölden almıştım ilk bıraktığımda bütün gün hava kararıncaya kadar evini aradı tabiki bulamıyınca geri geldi ama bir yıldır kafama göre dişi bulamadım en kısa sürede inegöle gidip bir tane dişigetircem yoksa afyon'dan bulamıyacağım...

4.resimdeki kuş güzelmiş

Fatih GÜRCAN Bey; Kuşlarınız güzel mülakat merakınızın devamını temenni ederim.

ÇOK ESKİ KANLI KUŞLAR . CİCİLİLER KADAR KARAKUYRUKLAR DA GÜZEL...MAŞALLAH..

Geri