İnegölden İlhan abinin kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Miharbiden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Miharbiden

Üye
www.bursaoynar.com
Ad Soyad
İbrahim AKDEMİR
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Selamlar

İnegöllü yetiştiricilerimizden İlhan abinin (Anahtarcı) kuşlarından birkaç kare.

Güzel Kuşlar Maşallah OI İlk Resimdeki Beyaz Kuş Göze Çok Batıyor :hhh: Hepsi Siyah:

EFKARLI_ÇOCUK

Maşallah güzel oynarlar. Kümeste biraz ilginç bana göre. Hele hele yuvalıklar ilginç. Çekmeceden yapılmış sanıyorum. Sorun yaratmıyormu yumurtlamada veya yavrularda acaba?
Paylaştığınız için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

İbrahim merhabalar İlhan abimizin kuşlarını bizlere aktardığın için çok teşekkürederim.Kümes ortamı gayet güzel gözüküyor oynarlar da kümesin güzeliğine güzellik katmış.İlhan abimize oynar ırkına gösterdiği emektar merakından ötürü teşekkür ederim.En kısa zaman da görüşmek dileğiyle çok çok selam söylemeni rica ediyorum paylaşımın için tekrar teşekkürler iyi zamanalar da esenkal.

Selam

Yuvalıkların o şekilde olması yavru yumurta varken içeriye insan girdiğinde kuşların kalkmasına neden oluyor. Ama ilhan abimiz kuşların zamanla adapte olduklarını vede korkmadıklarını söyledi.

Selamlarını iletirim Hüseyin.

KUSLARINIZ GÜZEL EMEGİNİZE SAGLIK

Bu güzel paylaşım için teşekkürler İbrahim sağolasın.Allah can pekliği versin İlhan abinin emeğine sağlık.İyi zamanlarda sağlıklı kümesler dilerim.

paylaşım icin teşekkürler ben de inegöl denim ilhan abiyi tanırım kuşlar cok güzel ilk fotoğraf taki beyaz karabaştan gelme mi acaba cvb bekliyomm

Kuşlarınız çok güzel
Ayrıca yuvalıklar süper görünüyo gerçekten çok güzel...

saygılar...

evet karabaştan gelme.

s.a kuşlarınız cok güzel ALLAH can pekliyi versin paylaşım icin teşekkürler Tüyü Kadar Ömrü Olsun

GÜZEL MAŞALLAH

Teşekkürler herkese

Geri