İnegölden Selami TAÇ abimizin güvercinlerinin fotoğrafları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Miharbiden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Miharbiden

Üye
www.bursaoynar.com
Ad Soyad
İbrahim AKDEMİR
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Selam

Dernek başkanımız Selami TAÇ abimize ait yaşmaklılardan bir kaç kare.

Re: İnegölden Selami TAÇ abimizin fotoğrafları

İbrahim merhabalar,Selami abiyi kutlarım eline sağlık güzel oynarlar kapalı beslenmiyorsa biraz uçumlarından da bahsedersen çok iyi olur.Paylaşımın için çok teşekkürler.

selami abi sana bir soru sorucam cekindim.senin yegenlerinin adı biri sekan biri gökhan birde esra ablamı. bisorayımdedim.kusura bakmazsın inşallah.kuşların cok güzel bol yavru alma dileğiyle.

Oynarmı Mülakatmı ? Bol yawru almanız dileğiyle

Selamlar

Sayın T2kral kuşlar oynardır mülakatlarla alakaları yoktur.

Burhan bey evet Selami abinin Serkan ve Gökhan adında yeğenleri var.

ibrahim sagolasın.bu guzel kusların resımlerını paylastıgın ıcın...yasmaklılar gercekten guzel....

Selami ağabeyim : Eski - İnegöl' e özgü yaşmaklılarınız.Güzel muhafaza etmişsiniz . Çok ta güzeller.gagaları ince göründüğü için mülakatları andırıyor, olabilir. UÇAR KUŞ oldukları belli. Hiç şüphemde yok. Ayrıca , uzun gagalı ve zekirli yaşmaklıyı da ben beslemiyorum. Paylaşmak istedim. KOCA ZEKİRLİ YAŞMAKLI GÖREN VAR MI? :slm:

emeğinize ve gönlünüze sağlık kuşların maşallahı var bol yavrular

arkadaşlar kuşları anlatmakla olmuyo bunu yerinde görmek yaşamk lazım şimdi biz inegöl olarak bizde yaşmaklı hengi kapıyı calsan bulursun ama ne kadarda karışık densede temizleride cok var bursaya geliyoz kuşlarınız karışık diyorlar ama kime genc nesile deniyor bunlar benim yaşım 45 gelsin bana anlatsın bunu bizlerin olmadıgı yerde konuşmak kolay oluyo ben 40 yıldır bunlara hizmet veriyosam abimle beraber birisi gelipte bana bunlar hakında cok bilmişlik yaptırmam cok bilen gelri bire bir konuşruz şuna inanın arkadaşlar gelenlerde buraya gezmeye degil kuşalmaya gelirler cogusu sizin gibi gençligede gitmeyin kuş kalamış derler vve size bi tavsiyem olsun sunnuda unutmayın cok eskilere sorun dik alın yok yatık alın diye ibşey yuoktur sadece yaşmaklıda ırklar vardı buraya yazıyom .COLAK YAŞMAKLI. KOCASALKALAR.AKMANLAR.PİCLER BİZİM İNEGÖLÜN YAŞMAKLIS BUDUR ve elnie ladınmı bügünkü kuşlara bakarak diyom erkek iri olcak diyorlar ama erkekede dişide kemiklidir bizde bende öyle diyeyim gercek bu siz siz olun alah akıl vermiş vikir vermiş bunu en iyi yerde kulanın diye birini size hükmetmesine asla izin vermeyin bundan kim cok anlar dersen üreten cok anlar gezenmi bilir yaşayanmı aklı selim olun usta kalfa degilde saglıklı kararlar verin gezin kuşlar banada gelsen görüsün burayada gelsen görüsün saygılarımla SELAMİ TAC TŞKR EDERİM ŞİMDİDEN OKURSANIZ

amca yapmıssın gene sovunu ama anlamayanlarda var kustan bak mulakatmı dıyolar kustan anlayanlar hemen bellı oluyo demıı:)))

ahbee boyle bı yasmaklılarımız olmadıkı bakalım amcamız olcak bıde :)))

yegenim sen diyosan bende yok ozaman kimsede yok milelette sancakki vermemiş gibiyim satacagına birazda sahip olsaydın geldiginde alıp gittin her seferinde evindekiler havadanmı geldi yok diyonda sen amcana vermen erekmiyomu şimdi amcanın kuşları öldüde bir tane kuş istedim onu alıyosan hep sin al dedin kıyamadın bi kuşa ama amcan bulur yine yapar 15 yeter amcana yeme inmiş yine 3 tane yavru amcanda olur yine sana ben veirim sen vereme amcan bi dişi amcan verir sana 3 ay sonra gelir beyenirsin kümesten kac tanae istersen neyse görüşürüz

bah bah sımdı mıllette yanlış anlıcak yıgenı amcasından kuş kıskanıyo dıcekler gel kumese ıkı dişi ıstıyosan üç vercem satma konusuna gelınce parayı basan alıyo be amca:))

Geri