inemeyen taklacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K423CqsD-Ng&feature=related[/youtube]

Maasallah güzel kus bol seferli kisa cikiyor ama bagliyor rahat oynuyor hayvan,sahibine hayirli ucurmalar. Sanada tesekkürler ömer kardesim * BOZOGLU *

ben binalarada ucurmasini tawsiye etmem cünkü bizimde 3 tane süt beyaz taklaci takladan binadan inemedi orada acliktan susuzluktan öldü

hala nerden hatırlıyon onları emre.baya oldu o alayın üstünden.hüseyin getirmişti o kuşları bana.

Benmi getirmiştim Bak Harbi ben bile unuttum onları ya. Hatta Ömer sedatlar bunlar uçmaz bu ne biçim kuş falan diyorlardı.

hah evet o kuşlar hüseyin.kuşların hayrını göremedikki 4 taneydi biri 3.gün indi 3 ü inemedi
her sabah hava aydınlanır aydınlanmaz uyanıp indirmeye çalışıyordum.ama inemediler.apartman aralarında çıkardıkları kanat sesi yankı yapıyodu o seslerle uyanıyordum.
heyt be ne günlermiş.

ben bir tane mermeri kafadan kırmızı mermeri arıyorum 100 150 milyon lık oyunlu saatlık ucacak
lütfen alım satım ilanlarınızı gerekli bölümlere yapınız.bakın belki yüz kez bu olayı nazik bir şekilde dile hetirdim ama dilimde tüy bitti.herkes bu konuda duyarlı olsun.ben taklacı videosu izleyip inememelerini konuşurken mermeri arıyorum diye bir mesajdan rahatsız oluyorum şahsen.çoğunuzda rahatsız oluyordur.forumumuz çöp forum olmasın.hepiniz bize bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

saygılarımla
Ömer ÖZKURT

basoglanh' Alıntı:
Benmi getirmiştim Bak Harbi ben bile unuttum onları ya. Hatta Ömer sedatlar bunlar uçmaz bu ne biçim kuş falan diyorlardı.
sakın hüseyin saçı kalkık kuşlar onlar. wallah o kuşları bilmem ama benim ömerden aldığım gök harbiden çok iyiydi.
yaşlanıyoruz beyler. (ömer hüseyin)

bende seyredemedım lınk verırsenız daha ıyı olur arkadaslar

Arkadaşlar.

Videolar http://www.youtube.com adresinden eklendiği ve otomatik bot ile çekildiği için dolayısıyla youtube.com kapalı olduğu için izlenemiyor.

hayırdır feyzi niye yaşlanıyoruz?
bide hangi gök bu?

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
hayırdır feyzi niye yaşlanıyoruz?
bide hangi gök bu?

Saçı kalkık joleli gök.

youtube lınkını yazarsanız sevınırım merak ettım tesekkurler

ömer tepeli gök dişi topaldı biraz hatırlarsan. yaşlanma konusuna gelince eski verdiğin kuşları bile unutmuşsun.

youtube yasklı olduğu için bu siteye giremiyoruz =? var mıdır bir yolu.

arkadaslar ınternette arama yaparsanız bı kac yol oldugunu goreceksınız ama en saglıklısı kendı proxy ayarlarınızı degıstırıp tr dısı bır proxy uzerınden ılgılı sıteye baglanmaktır bu da iexplorer de araclar da ınternet seceneklerı oradanda connection da yerel ayarlar (LAN settings) benzerı bırseyolması lazm oradandır.

muhterem,kuscu arkadaslar.
bu arap taklanin uctugu yer,evlerin mimari yapasina baktigimda hollandaya benziyor,gelelim kusa ,kumesin kapisini actiginiz andan itibaren ,bu kus direk iceri dalar .ne gelip oyun yapar nede ucar .bu kusun sonu korkarim yapisma seklinde son bulacaktir.(bir iki goz boyama oyun yapar,taklasiz sekilde pat diye konu verir.)sevip besleyenler gule gule ucursun,sahsen benlik bir kus degil.
saygilar.

Geri