IRAKTAN GETİRİDĞİM TAKIM RİSASİ(ORİJİNAL ÖTESİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taklacı meraklısı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
turan karadağ
Meslek
kaynakçı
İlgi Alanı
Kediler
epg2g1.jpg

Allah nazardan saklasın. Bu kuşların özellikleri neler? Biraz bilgi verebilir misin?

makinanın flaşından dolayı bulanık çıkıyor resimler ama en kralına renkte 5 basacak kadar orjinaldirler altlarından miro çakmaklı vs gibi farklı renkte kuşlar gelmesi ihtimali sıfırdır her yavru kendileri gibi olacaktır milletin rengini parlatmak için mirolara kırdığı risasilerle karıştırmayın bunlar ın doğal hali o kırarak yapılmaya çalışılan renktedir:))

fxfrpk.jpg

Sağlıklı ve sevimli ler Maşallah ; Gölünüzce beslemenizi dilerim .. selamlarŞEREF

taklacı meraklısı' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Sağlıklı ve sevimli ler Maşallah ; Gölünüzce beslemenizi dilerim .. selamlarŞEREF

ilginize ve iyi niyet dileklerinize tşk şeref bey saygılar

masallah güzel kuşlar güle güle besleyiniz
saygılar

Allah nazarlardan saklasın, güle güle besleyin. Kostüm dışında bu kuşların uçuş ve oyun performansları ile ilgili üstadlar bilgi verebilirler mi ?

sankı arap gıbıler.masallah

Maşallah kuşlar güzel gözüküyor , orjinal farkı bu olsa gerek :)

inanın burdaki görmüş olduğunuz kadarından çok daha güzeller ama neyaparsın gönül isterdiki herkes aynı yerlerde olsa gidip yerinde görmek mümkün olsa:?? baktıkça insanın içi açılıyor böyle kuşlara ama ancak bu kadarını yansıtabiliyoruz netten herkese ayrı ayrı tşk saygılar

mehmetjeddi' Alıntı:
Allah nazarlardan saklasın, güle güle besleyin. Kostüm dışında bu kuşların uçuş ve oyun performansları ile ilgili üstadlar bilgi verebilirler mi ?
ben uçurmadım bu orinjinallikteki hiç bir kuşuda uçurmama gerek yok aslında kimsenin bu kuşları uçurmasına gerek olduğunu yada uçurmak isteyeceğinide sanmıyorum zaten fazla olmayan bu kuşların orijinalide çok gibi piyasada uçurmak kaybetmeye davettir gerek yok yerde zaten satmaya kalksam ederini hemen buluyor uçurup riske atmaya gerek yok

mehmetjeddi' Alıntı:
ben uçurmadım bu orinjinallikteki hiç bir kuşuda uçurmama gerek yok aslında kimsenin bu kuşları uçurmasına gerek olduğunu yada uçurmak isteyeceğinide sanmıyorum zaten fazla olmayan bu kuşların orijinalide çok gibi piyasada uçurmak kaybetmeye davettir gerek yok yerde zaten satmaya kalksam ederini hemen buluyor uçurup riske atmaya gerek yok

hocam öncelikle kuşlar güzel bendede buna benzer renk olarak bir dişi risasi var kuşu indirdim daha sonra uçurma imkanımda oldu ve kuş motor gibi 6 7 ile çıktıgını görünce kümese kapatıp bir daha çıkartmadım
bu da benim dişi risasi sizinkilerden pek bir farkı yok gibime geliyor (: saygılar
http://www.kuscular.org/risasi-ve-miro-irki-taklaci-guvercinler/risasiciler-baksin-t12615.html

kuş güzel bir kuş ama bendekilerden biraz rengi açık gibi sanki mirodan çıkma gibi:??

uçurmaya gelince sende yakalamamış olupta , benim gibi taa kerküğe gidip getirseydin sende uçurmazdın bence:)) kaldıki yakalama olduğu halde bile yuvaya basmışsın))

GÜZEL KUŞ TBR

VALLA OYUNUNA BAKACAM DİYE KUŞLARI HEMEN UÇURMAYA KAYBETMEYE GEREK YOK ÇOĞALSIN BAKARIZ ACALESİ NEY SAYGILAR

inanın burdaki görmüş olduğunuz kadarından çok daha güzeller ama neyaparsın gönül isterdiki herkes aynı yerlerde olsa gidip yerinde görmek mümkün olsa:?? baktıkça insanın içi açılıyor böyle kuşlara ama ancak bu kadarını yansıtabiliyoruz netten herkese ayrı ayrı tşk saygılar
Dua edecektim lakin nerdeyse beddua edicem.3 kez sana bu kusların oyunları hakkında bılgı verebılırmısın dıye sorulmus sen halen 3 dur cevap yerıne kuslarını ovuyorsun.Bıraz mutavazı ol.Sankı satıyormussun gıbı konusuyorsun.

Geri