- Ad Soyad
- turan karadağ
- Meslek
- kaynakçı
- İlgi Alanı
- Kediler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şeref' Alıntı:Sağlıklı ve sevimli ler Maşallah ; Gölünüzce beslemenizi dilerim .. selamlarŞEREF
taklacı meraklısı' Alıntı:şeref' Alıntı:Sağlıklı ve sevimli ler Maşallah ; Gölünüzce beslemenizi dilerim .. selamlarŞEREF
ilginize ve iyi niyet dileklerinize tşk şeref bey saygılar
ben uçurmadım bu orinjinallikteki hiç bir kuşuda uçurmama gerek yok aslında kimsenin bu kuşları uçurmasına gerek olduğunu yada uçurmak isteyeceğinide sanmıyorum zaten fazla olmayan bu kuşların orijinalide çok gibi piyasada uçurmak kaybetmeye davettir gerek yok yerde zaten satmaya kalksam ederini hemen buluyor uçurup riske atmaya gerek yokmehmetjeddi' Alıntı:Allah nazarlardan saklasın, güle güle besleyin. Kostüm dışında bu kuşların uçuş ve oyun performansları ile ilgili üstadlar bilgi verebilirler mi ?
taklacı meraklısı' Alıntı:ben uçurmadım bu orinjinallikteki hiç bir kuşuda uçurmama gerek yok aslında kimsenin bu kuşları uçurmasına gerek olduğunu yada uçurmak isteyeceğinide sanmıyorum zaten fazla olmayan bu kuşların orijinalide çok gibi piyasada uçurmak kaybetmeye davettir gerek yok yerde zaten satmaya kalksam ederini hemen buluyor uçurup riske atmaya gerek yokmehmetjeddi' Alıntı:Allah nazarlardan saklasın, güle güle besleyin. Kostüm dışında bu kuşların uçuş ve oyun performansları ile ilgili üstadlar bilgi verebilirler mi ?
Dua edecektim lakin nerdeyse beddua edicem.3 kez sana bu kusların oyunları hakkında bılgı verebılırmısın dıye sorulmus sen halen 3 dur cevap yerıne kuslarını ovuyorsun.Bıraz mutavazı ol.Sankı satıyormussun gıbı konusuyorsun.taklacı meraklısı' Alıntı:inanın burdaki görmüş olduğunuz kadarından çok daha güzeller ama neyaparsın gönül isterdiki herkes aynı yerlerde olsa gidip yerinde görmek mümkün olsa:?? baktıkça insanın içi açılıyor böyle kuşlara ama ancak bu kadarını yansıtabiliyoruz netten herkese ayrı ayrı tşk saygılar