İran yüksek uçucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetjeddi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MEHMET JEDDİ
Meslek
LOJİSTİK
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar

Aramızda İran yüksek uçucusu besleyen var mı ?

bende bir tane erkek var. Van'dan hediye gonderdiler hic ucurmadim tippler yavrusu buyutturuyorum.

Van yüksek uçucusu olmasın elinizdeki kuş. Genelde renk ve şekil olarak birbirlerine çok benziyorlar ancak İran kuşları paçasız olur, Van'lar ise paçalı.

van kusu degil iran kusu herseyiyle iran yuksek ucucusu oldugu belli boyu posu kanat yapisi fiziki ozelligi vs.. resmini ekliyorum goz atin

Ekli dosyalar

• SDC13036.webp
    SDC13036.webp
    481.9 KB · Görüntüleme: 2,205
  • SDC13035.webp
    SDC13035.webp
    994.7 KB · Görüntüleme: 2,268
Maşallah güzel bir Tahran . Bakıcılıkla harcanır bu kuş, bir dişi bulabilirseniz üretin. Yada satmayı düşünürseniz talip olurum.

İranda pelengi yani kaplan derler, aynı zamanda kelle cozi ( ceviz kafa) özellikleride taşıyor.

aslinda bakicilik yapmiyor suan kendi yavrusuna bakiyor ama esi iran kusu degil... nasil bu kuslar bizim tippler kadar uzun ucarlarmi ? ve bu resimdei kus iran kuslarinin takla atanlarindanmidir ?

tippler kadar çok uçmazlar, tahran kuşları taklacıdır, bazıları uçarken tek takla atar bazılarıda mardinler gibi fişekler.

bu kusu cikartiyorum haberiniz olsun

özelden telefonunuzu yazarsanız konuşalım, kuşu alırım.

İRAN YÜKSEK UÇUCUSU BULUNUR GEL İZLE AL....AMA SİZ O KUŞLARIDA ONA BUNA HEDİYE VERDİM DEYİP ÇAMUR ATARSINIZ MEHMET BEY.....İZLERSEN FİYAT 1000 TL BUYUR GEL YERİMİ BİLİYORSUNUZ....

[No message]

Ekli dosyalar

• çiçomm (2).webp
    çiçomm (2).webp
    22.6 KB · Görüntüleme: 972
  • çiçomm (2).webp
    çiçomm (2).webp
    22.6 KB · Görüntüleme: 901
Geri