İran'dan casus güvercin iddiası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
İtimadı Milli gazetesinin haberine göre, güvercinlerden biri uranyum zenginleştirme tesisi yakınlarındaki Kaşan'da bir gül suyu fabrikasında ele geçti. Gazete, kuşun metal bir yüzük ve kamufle edilmiş kablolar taşıdığını yazdı.

Gazete, yine aynı kaynağa dayanarak, bu ay içinde yakalanan bir başka siyah güvercinde de benzer metal halka ve teller bulunduğunu belirtirken, kuşlarla casusluk suçlamalarına destek sağlayacak başka hiçbir ayrıntı vermedi.

AA

Ekli dosyalar

• casus güvercinler.webp
    casus güvercinler.webp
    8.8 KB · Görüntüleme: 1,383
Sanırım burada bu haberlerin yayınlanması bize dışardan gelen güvercinlerin kümese sokulmaması hakkında güzel tecrübeler kazandırıyor değilmi arkadaşlar....

vay be bu kuşları siz muhbirsiniz die hapse atıp saddamın idamı gibi idam etselerdi ahahahahahahahah

Bence asılsız bir haber...Ben İran'ın uranyum tesislerinden bir kaç tanesini çok yakından gördüm...yani gizli tesisler yerler değilki casusluk yapılsın adamlar ulu orta kazıyor dağları uranyum çıkartıyor ve bütün halkın bundan haberi var...ben arabayı kenara çekip fotoğraf bile çektim kimsenin umrunda bile olmadı...arkadaşlar siz siz olun Türkiye'nin haberlerine inanmayın Türkiye medyasının söylediği haberlerin %80 i yalandan başka bir şey değil....

Saygılarımla

Geri