Irk ve Özelliklerini bilen varsa cevaplayıversin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FeLix_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

FeLix_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut DİNÇER
Meslek
Medikal Kimya
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar bu kuşu komşularım getirdiler, kanadının birisi bantlıydı sırtında ve kursak kısmında baya derin saldırı yarası var, ya karga yahut kedi saldırmış sanırım, ben de sevabına iyleştirmek için korumaya aldım, hiç beslediğim bir ırk olmadığı için besleyen arkadaşların bilgisine ihtiyacım var, Bu kuşun tam ırkı nedir ve bu ırkın özellikleri (uçuşu, damızlığı, damarı vs.) nelerdir.?

f6vz6.jpg

f6vzh.jpg

f6vzq.jpg

BULGAR MAKARACI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM..

türker abi ben de makaracımıdır, dönekmidir diye araştırdım ama bu tipde bir şey bulamadım, bakalım belki besleyen veya denk gelen arkadaş vardır.

İlker kardeşim, cins konusunda sıkıntımız yok, kuş erkek, kuşun hasta olması normal, 2 tane derin yarası var zaten üstte yazdığım gibi, ama tedavisi bana emanet artık :))

ırkı ve bu ırkın özelliğini merak ediyorum ben.

Abi yaptığın şeyi takdir ediyorum ve konuya girenlerde ediyolardır kuş kırma çıkarsa bile bakıcı yaparsın allah karşılığını verir inş. :)

gfbilker58' Alıntı:
Kuşun ---ırkı (tip)--- bu ırk yüksek uçucudur.
:hhh: tipler deseydin sorun olmazdı sanırım :heyo:

İyi bir tippler ise sadece su içmek için inerler,yüksek uçucudur 7-8 saat uçarlar,inince bir miktar yem ve su verdikten sonra tekrar uçurabilirsin gece bile uçarlar..

teşekkürler arkadaşlar, tamamen iyileşince benzeri bir eş bulayım da yavrularını uçurayım :)

Geri