Irkı Çözülemeyen Kuş .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acemikuşcu58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
izzet ömer kılıç
Meslek
kuşçuluk
İlgi Alanı
Köpekler

Arkadaşlar Irkı Nedir Kimse Sölemiyor Kuşcu Abilere Soruyom Söylemiyolar Bizim Burdakiler Biraz Kaba İnsanlar Nedir Bu Kuşun Irkı ?

Kuş farklı ırkların birleşmesinden meydana gelen kırık yada katillik diye adlandırılan kuşlardan gibi görünüyor , dolayısıyla melez yani ırkı bilinemez.

Kırık olduğu kesin ama ne kırığı ben kelebek kırığına benzettim ama daha bilgili tecrübeli abilerimiz sorunu cevaplıcaklardır.

Saygılar.

Kelebek kırması kesinlikle değil bence, vücut olarak ufak kafa ve gaga yapısı Baskayı andırıyor, kostümü Baskaya benzememiş Tippler ile kırılmış olabilir.

abiler işime yaramsa sormazdım ama çok güzel oyun yapıyor ondan dedim satarsam adamlara ne diyim diye teşekkürler :D

ABİ DALIYOR FELAN BİZİM İETTLERLER YARIŞIYOR BAZEN KIRMALAR OYUN YAPMAZ DEDİ TÜRKER ABİ AMA GARİP NASIL OLUYORSA ARTIK :D

Canım kardeşim kafa ve gaga yapısı baska tip kırması onlardan bir evvelki lerden anne babadan pacasız tip dönek kırmalığın geldiği için oyun dediği de o bence selamlarımla.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim kafa ve gaga yapısı baska tip kırması onlardan bir evvelki lerden anne babadan pacasız tip dönek kırmalığın geldiği için oyun dediği de o bence selamlarımla.
AYNEN ;ÇOBAN BANGO,TİPP BANGO,SELANİK ÖPÜŞMÜŞLER ...

DALSIN -ÇIKSIN KALBİNİ FERAH TUT !

KOMŞUYA DALMASIN YETER..
UÇSUN ,YAVRU BAKSIN ..MAŞALLAH SEVİMLİ.. :slm:

abi bide kumrulara bulaşıyor yanlarına gidiyor üstüne çıkmaya çalışıyor atıcam ben birgü,n bu hayvanı he

Kumrulara Büyük Sevgisi var hayatımda böyle kuş görmedim ben kumrulardanmı çıkmış neyse artık : :haha:
D

kısa gagalı ırkına aıt bangolara % 80 benzıyor kanda basak ırka ait olma özeliğide olabilir amam tipi bangolara benziyor.

Abi Valla Güzel kuş ama ne kadar kırık olsada güzel kuş

Sen kuşu beğeniyorsan kimin ne dediği önemli değildir.

Beğenilen hoşa giden bir kuşu illaki safkan ırklardan birine bağlamaya çalışma çabası da özellikle kuşçuluğa yeni başlayanlarda olabiliyor.

Benim bu kadar hoşuma giden kuş nasıl olur da kırık diye küçümsenir gibisinden düşünceler gelir velakin bu tür düşüncelere de fazla takılıp kalmamak gerekir.

Zaman geçtikçe ırkı kırılmamış saf kuşları da dahil edersin kümese , bu kuşla birlikte mutlu mesut uçarlar.

kuscubası' Alıntı:
Sen kuşu beğeniyorsan kimin ne dediği önemli değildir.

Beğenilen hoşa giden bir kuşu illaki safkan ırklardan birine bağlamaya çalışma çabası da özellikle kuşçuluğa yeni başlayanlarda olabiliyor.

Benim bu kadar hoşuma giden kuş nasıl olur da kırık diye küçümsenir gibisinden düşünceler gelir velakin bu tür düşüncelere de fazla takılıp kalmamak gerekir.

Zaman geçtikçe ırkı kırılmamış saf kuşları da dahil edersin kümese , bu kuşla birlikte mutlu mesut uçarlar.

Katılıyorum Abi.

Geri