Irkı Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aseven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

aseven

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Abdurrahman Seven
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar, burada yeniyim, biraz önce kayıt oldum. Dün hiç beklenmedik bir şekilde güvercin sahibi oldum ve ne ırkları ne de yaşları hakkında bilgim var. Bana çift oldukları söylendi. Acaba resimlere bakarak, cinsiyet, ırk ve yaşları hakkında bilgi verebilir misiniz? Başlangıç için önerileriniz nedir? İkisi de ele geliyor. Sıfır'dan başlıyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Resimlerin üzerine tıklarsanız büyüyorlar, daha rahat görebilirsiniz... Yok mu yardımcı olacak, lütfen....

biri şekeri diğeride kelebek tarzı bişey

evt biri şekeri mardini biri de kelebek %100

Çok çok çok teşekkürler, şekeri mardin olan 2. resimdeki, kelebek olan da 3. resimdeki sanırım? Cinsiyetleri ve yaşları hakkında bilgi verir misiniz? (şekeri dişi, kelebek erkek diye düşünüyorum çünkü kelebek sürekli kalın bir sesle guug guuk sesi çıkarıyor.) Bunların yavruları kırma mı olacaktır yani?

Yoksa bunlardan yavru almayımı planlıyorsun? SAKIN DENEME

SARI OLAN TAKLACIYA BENZİYOR DİGERİ DENİLEN GİBİ KELEBEK OLABİLİR İKİSİDE DİŞİ SANIRIM ARAMIZA HOS GELDİN GÜZEL PAYLASIMLAR DİLİYORUM

RequeNN' Alıntı:
Yoksa bunlardan yavru almayımı planlıyorsun? SAKIN DENEME

kuscu_marik' Alıntı:
SARI OLAN TAKLACIYA BENZİYOR DİGERİ DENİLEN GİBİ KELEBEK OLABİLİR İKİSİDE DİŞİ SANIRIM ARAMIZA HOS GELDİN GÜZEL PAYLASIMLAR DİLİYORUM

Ciddi misiniz? Gerçekten moralim bozuldu ya, sevinmiştim. Sonuçta yeniyim.....

O zaman şöyle söyleyeyim, madem başladık, dönmek olmaz. Cinsiyetlerini kesinleştirdikten sonra, birisini, diğeri eş olacak şekilde değiştirebilirim. Sizce hangisinden daha kaliteli, daha saf yavrular alabilirim? Hangisini elimde tutmamı önerirsiniz? Verdiğiniz bilgiler için sağolun...

ÖNERİLERDE HATA YAPMAYALIM.KUŞLAR GÜZEL SADECE IRK FARKI VAR. GÜLE GÜLE BESLEYİN FAKAT IRKLARI BOZMADAN :slm:

Teşekkürler yorumlar için, ikisini de elde tutup, ikisine de eş almayı uygun gördüm, teşekkürler...

kardeş ikiside yavru kızması gibi duruyor resimlerde ama birisi taklacı diğeri saya gibi yani biribirlerinin soyuna aykırı kızgınlık evresine girince uygun eşleri alırsın hayırlı olsun aramıza hoş geldin ama dikkat ırkları bozmayalım :)

satkusman' Alıntı:
kardeş ikiside yavru kızması gibi duruyor resimlerde ama birisi taklacı diğeri saya gibi yani biribirlerinin soyuna aykırı kızgınlık evresine girince uygun eşleri alırsın hayırlı olsun aramıza hoş geldin ama dikkat ırkları bozmayalım :)

Abi zaten ona uğreşıyorum en kısa zmanda ikisine ırkına uygun eşleyeceğim, merak etme :) Tam olarak kızgınlık evresine girmelerine ne kadar var acaba?

Yerinde olsam Şekeriye bi erkek şekeri kaliteli kaliteli yoksa mavi sabuni beyaz gibi kaliteli açık mardin erkeği bulmayı dene arap gibi kapalı kuşlar yapma tabi yavru alırken damarına bağlı ama sen genede dediğimi yap uçururken kötü görüntü oluşturmasınlar :D kelebeğe ise yine aynı siyah beyaz kelebek bul bulamazsan kara kebelek veyaz kahverengi beyaz kelebek kapalı yani hadi hoşgeldin aramıza

İKİSİDE MARDİN...KELEBEK FALAN DEĞİL AMA İKİSİDE DİŞİ

Geri