ırkını bılmıyorum yardımcı ola bılırmısınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan playbeck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

playbeck

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdogan musabeylioğlu
Meslek
İŞLETMECİ
İlgi Alanı

Ekli dosyalar

• k.jpg
    k.jpg
    184.8 KB · Görüntüleme: 1,279
bu kusun hangı ırk oldugunu bılmıyorum yardım cı olursanız sevınırım lutfn ..

ÇOK GÜZELMİŞ MAŞALLAH.

portakal olabilir

bildigim kadariyla takla atmaz cok yüksekte ucar

çikolata dıyolar bızım burda ucusu guzel ve ıyı yavruya bakar yardımcı ola bıldıysem mutlu oldum

arkadasa katiliyom sarı azman derler bakıcı olarak kullanilirlar rengi güzel 15_20 lira yapar

bu kus urfa antep gibi sehırlerımızde yogunlukla beslenır o yörenin bir kuşudur ne bango ne azman karışım kuşudur karışım yaptırırlar.

İzmir'de kime gösterirsen göster bu kuşa yoz yani azman diyeceklerdir. %100 garanti verebilirim sana .

Fakat yöresel dil farkları oluyor. Yani her yörede kuşlar ayrı ayrı isimlerlede anılabiliyor . İzmir, AZMAN der bu kuşa .

SNRAVCI' Alıntı:
İzmir'de kime gösterirsen göster bu kuşa yoz yani azman diyeceklerdir. %100 garanti verebilirim sana .

Fakat yöresel dil farkları oluyor. Yani her yörede kuşlar ayrı ayrı isimlerlede anılabiliyor . İzmir, AZMAN der bu kuşa .

izmirde kime gösterirsen göster demeye gerek yok.
sitede mardin besleyen cogunlukta mardin cilere göre bizim kelebekler 3 kurus etmıyen bir cins ellerinden gelse cinsi ıslahat edecekler var. buralarda almanlara lanat okuyorlar dogu tarafınbda 1 almana 100 tl verebılıyorlar sadıce alman oldugu ıcın derece yapmasıan hıc gerek yok her kus meraklısına pahabicilemezdir. bu kuş yöresel bir kuştur ben oakdar söylüyorum.

Elbette kardeşim ben ırkı kötülemek baabında söylemedim yanlış anlama beni. Bu iş meraktır. İnsan hangi ırka gönül verdiyse bakabilir haliyle. Benim demek istediğim İzmir'de bu ırka AZMAN diyorlar. O yüzden İzmirli olarak söyledim.. Kuşu kötülemek amaçlı değil yani kardeşim . Aynen dediğin gibi kus meraklısına pahabicilemezdir.

bu kusa cakal derler ...bilmiyen arkadaslara duyurulur

çok tatlı bi kuş yerim ben onu :)

bildiğimiz postanın farklı türlerinden kırma ama sonucta posta bi güvercin yanlışmıyım?

cıkolata bango dıyoruz bızde 2 takım var aynısından bende cok guzel yavru bakıyolar ve guzelde ucusları vardır

bence kırmızı dönek gibi ama kırmada olabilir kelebek kırmasına benziyor :hmm:

Biz burdamaraşta buna kırmızı diyoruz sadece :) karışma kuşudur bölük önünde uçar genelde yönü o belirler bendede vardı bir ay falan önce kaçırdım (:

Geri