Irkları Ve Cinsiyetleri Hakkında Bilgi LÜTFEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mfurkanpak1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan PAK
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
selamun aleykum ben güvercinlerimi 1 hafta önce aldım yeni başladım aldığım yerden çift olarak aldım ama güvenemedim bidesize sorayım dedim bu güvercinlerin ırkı ve cinsiyeti nedir?

Ekli dosyalar

• DSC08366.webp
    DSC08366.webp
    322.6 KB · Görüntüleme: 873
  • DSC08369.JPG
    DSC08369.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 808
  • DSC08370.webp
    DSC08370.webp
    330.4 KB · Görüntüleme: 965
  • DSC08372.webp
    DSC08372.webp
    404.7 KB · Görüntüleme: 969
  • DSC08373.webp
    DSC08373.webp
    408.5 KB · Görüntüleme: 877
1. Resimdeki çakmaklı erkeğe benziyor , 2. resimdeki çakmaklı dişi ye benziyer.Fakat tam bir duruş sergilemedikleri için kesin bir şey söylemek mümkün değil.Beyazlarda tam bir düz duruş sergilemedikleri için onlar hakkında bir düşüncem yok.

Merhaba Furkan,
Kuşlar taklacı beyazların sağdaki erkek soldaki dişi gibi geldi.
Çakmaklılardan fotoğrafını çekebildiğin erkek.
Diğeri konusunda bir fikrim yok.
Bir yerlerde bir yanlışlık yapmışsın. Kuşların kırgın görünüyorlar.
Kümesini ve havalandırmanı gözden geçir, follukta kabarıp duran çakmaklını diğer kuşlarından ayırarak bir kaç gün gözlemle, rahatsızlığını tesbit ederek forumda araştırma yap.
Geçmiş olsun.
Khalid

Sen kanatlarına her hangi irşey yapmadınmı örneğin bant iğne çekme fln

Khalid' Alıntı:
Merhaba Furkan,
Kuşlar taklacı beyazların sağdaki erkek soldaki dişi gibi geldi.
Çakmaklılardan fotoğrafını çekebildiğin erkek.
Diğeri konusunda bir fikrim yok.
Bir yerlerde bir yanlışlık yapmışsın. Kuşların kırgın görünüyorlar.
Kümesini ve havalandırmanı gözden geçir, follukta kabarıp duran çakmaklını diğer kuşlarından ayırarak bir kaç gün gözlemle, rahatsızlığını tesbit ederek forumda araştırma yap.
Geçmiş olsun.
Khalid

Abi bende yeni bbaşladım çatım kapalı kuşlarım arap aynakuyruk sabuni getirirken eş oldular ama tek kişi olduğum için kanadını bantlamadım bir sorun olurmu bide folluğa oturmuyo dişi kuş çifleştiler ama neden son sorum: kümesim karanlık malum çatım kapalı olduğu için ışık koyimmi basit elektrik devresi feln :) aydınlatıyo orayı denedim koyimmin ve bide kanatları açık bantlamasam iğnelemesem alışırmı kümese

soru-cevap/cinsiyet-ogrenme-t18669.html bu şekilde dişimi erkekmi oldugunu öğrenirsin kardeşim ve kuşlarında kırgınlık var ..

en acilinden sarımsak yuttur bu kuşlara akabinde içme sularına sirke ve limon karıştırıp ver, yoksa ortada sorabileceğin erkek veya dişi kuşun kalmayabilir..

Mesut abiye hak veriyorum, çakmaklılar çok pasif durumda

Geri