IRKLARINI SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsncyln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hsncyln

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan ceylan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
İLERLEME KAYDETTİM bi bakarmısınız

SA abiler daha önceden kuşlarım uçmuyo diye yazmıştım kaldırır kaldırmaz kendilerini komşunun damına atıyolardı bu gün oraya bir çocuk yerleştirdim kuşları kaldırdım tam konacaklarken çocuk ürkütüp kondurmuyordu böyle böyle 10 tur falan attılar sonra geldiler 5 dk bekleyip tekrar kaldırdım yine bi 8-10 tur attılar üçüncüde kaldırmak istedim kalktılar yine aynı çatıya kondular bende fazla zorlamadım geri hemen geldiler zaten. uçanlar 1 dişi 1 erkek(çift değiller). 2 erkek 1 dişi daha var onlarında 2 haftaya kadar kanatları gelir. şimdi abiler ben böyle uçurmaya devam edip bunları o damdan soğutabilirmiyim çatıda çocuk olmasa imkanı yok uçmazlar hemen çatıya atarlar ben bu kuşlara o çatıyı nasıl unutturabilirim veya başka çatılara konmalarını nasıl engellerim. bi de hergün böyle devam edersem açılırlarmı. ikisini birden kaldırmaya devammı edeyim yoksa tek tek mi kaldırmam iyi olur. şimdiden teşekkürler abilerim cevaplarınızı bekliyorum mazur görün kuşlarımın şöyle damın üstünde 10 15 dk uçtuklarını çok görmek istiyorum. (:

Re: İLERLEME KAYDETTİM bi bakarmısınız

Oraya bir çocuk yerleştirdiysen tanıdık bir yer sanırım, yabani kuşlar gelmesin diye evlerin balkonlarına kullanılmayan cdler asılırdı ışıldasın diye kuşlarda gitmezdi oraya oraya öyle iki cd falan as evet konmazlarsa zamanla unuturlar zaten kendi düşüncem.

kümeste mutlaka bir tanede olsa uçan kuş bulunmalı ve bu kuş başka yere konmamalı işte böyle bir kuşla kuş açılır veya kuşun huyunda soyunda olacakki tek başına uçacak tek açılacak benim komşu tek olarak çok kuş açmış .ama ben 2 sınıf kuşla yavruyu uçuruyorum biraz alışıp açılmaya başlayınca uzun uçan kuşla uçurmya başlayacağım yavru kuş devamlı yanındakini örnek alır alışır eğer öyle kuşun yoksa tek uçurmanı tvsiye ederim..

BU SAYFANIN SAĞ ÜST KÖŞESİNDE GOOGLE ÖZEL ARAMA VAR!

ORAUA KUŞ UÇURMA YAZ .65-70 KADAR KUŞ UÇURMA İLE İLGİLİ BAŞLIK VE KONU MEVCUT..

BİR DE OKUYUN BE ARKADAŞ..

BAŞLIK AÇIP DURMAYIN..ANINDA CEVAP BEKLİYORSANIZ m-chat BÖLÜMÜNÜ KULLANARAK TECRÜBELİ KİŞİLERE DANIŞIN..!

hsncyln' Alıntı:
SA abiler daha önceden kuşlarım uçmuyo diye yazmıştım kaldırır kaldırmaz kendilerini komşunun damına atıyolardı bu gün oraya bir çocuk yerleştirdim kuşları kaldırdım tam konacaklarken çocuk ürkütüp kondurmuyordu böyle böyle 10 tur falan attılar sonra geldiler 5 dk bekleyip tekrar kaldırdım yine bi 8-10 tur attılar üçüncüde kaldırmak istedim kalktılar yine aynı çatıya kondular bende fazla zorlamadım geri hemen geldiler zaten. uçanlar 1 dişi 1 erkek(çift değiller). 2 erkek 1 dişi daha var onlarında 2 haftaya kadar kanatları gelir. şimdi abiler ben böyle uçurmaya devam edip bunları o damdan soğutabilirmiyim çatıda çocuk olmasa imkanı yok uçmazlar hemen çatıya atarlar ben bu kuşlara o çatıyı nasıl unutturabilirim veya başka çatılara konmalarını nasıl engellerim. bi de hergün böyle devam edersem açılırlarmı. ikisini birden kaldırmaya devammı edeyim yoksa tek tek mi kaldırmam iyi olur. şimdiden teşekkürler abilerim cevaplarınızı bekliyorum mazur görün kuşlarımın şöyle damın üstünde 10 15 dk uçtuklarını çok görmek istiyorum. (:
taklaci-guvercinler-taklaci-performans-kuslari/kus-oynatmak-2-yavru-eke-kuslar-ve-kumesler-t10454-20.html

KUŞLARIMIN IRKLARINI SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ

Ekli dosyalar

• Görüntü011.webp
    Görüntü011.webp
    143.8 KB · Görüntüleme: 1,024
  • Görüntü017.webp
    Görüntü017.webp
    201.8 KB · Görüntüleme: 947
  • Görüntü025.webp
    Görüntü025.webp
    110.1 KB · Görüntüleme: 981
  • Görüntü021.webp
    Görüntü021.webp
    122.6 KB · Görüntüleme: 977
  • Görüntü026.webp
    Görüntü026.webp
    83.4 KB · Görüntüleme: 994
hsncyln' Alıntı:
KUŞLARIMIN IRKLARINI SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ

Ekli dosyalar

• Görüntü015.webp
    Görüntü015.webp
    122.4 KB · Görüntüleme: 1,031
genel adları filo diye geçiyor benim bildigim kalabalık ve toplu uçarlar

DEĞERLİ HASAN ; ÖNERİLERİM OLACAK ,

KUŞ ALMADAN ÖNCE EN ÖNEMLİ KÜMESİ YAPMAK ,YUVALARI YAPMAK,SULUK VE YEMLİK TEDARİK ETMEKTİR.

KUŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÖN PLANDA BUNLARA DİKKAT ETMELİYİZ..

AYAKLARINDA BONCUK OLMAYAN ,SİYAH FAKAT BEYAZ KUYRUĞU OLAN KUŞUNUN GÖZÜNDE ŞİŞME SULANMA GÖRÜYORUM..BU BİR GÖZ NEZLESİ OLABİLECEĞİ GİBİ KAFASINDA ŞİŞMEDE BAŞLARSA SALMONELLA BELİRTİLERİ OLABİLİYOR. HER İKİSİ DE BULAŞICI HASTALIKTIR..

HASTA KUŞLARIMIZI DİĞERLERİNDEN AYRI TUTMALIYIZ Kİ ONLARA DA HASTALIK BULAŞMASIN..

KUŞLARIN ANTEP YÖREMİZE ÖZGÜ HOŞ KUŞLAR .MAŞALLAH ..GÜLE GÜLE BESLEMENİ DİLİYORUM ...

KÜMESİNİ DÜZENLEYİP TEKRAR FOTOLAR PAYLAŞMAN DİLEĞİMLE.. :slm:

teşekkürler abi haftada 1 veya 2 kez komple kümesi temizliyorum çok pis se yıkama şansım var yıkıyorum kuruduktan snra kuşları alıyorum. zaten bugün uçmayan 2 tanesini götürüp pazara satmaya calışacağım 2 tanesinin yerine 1 tane sağlam olsa daha iyi teşekkürler abim ilgilendiğin için

Geri