ishal halsizlik kusma yardim edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan birol_39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

birol_39

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
birol day
Meslek
yok
İlgi Alanı
Seçiniz
Gogusu sisti agzinin icinde hic bir sey yok yesilli beyazli sivi siciyor ishal surekli kendisini kabrtip duruyo yem yiyo sonra arada biraz kusuyo

Fotoraflar bunlar

Ekli dosyalar

• 20140720_062721.webp
    20140720_062721.webp
    314.7 KB · Görüntüleme: 1,609
Ihgyuhgggg

Ekli dosyalar

• 20140720_062506.webp
    20140720_062506.webp
    833 KB · Görüntüleme: 1,625
Iyii

Ekli dosyalar

ilk etapta b12 iyi gelir ama kuşun durumu kötü gibi teşhis önemli yanlış ilaçta öldürüyor b12 takviyesi iyi gelicektir üstadlarda hangi ilacı kullanman gerektiğini söleye bilirler

Tesekkurler bnin hangi tedaviyi hangi ilaci vercegimi bilmiyorum bu konuda yrdimistiyorum

bu kuşu ve bunun gibi olanları kümesten kaybet.kümesini dezenfekte edip kuşların suyuna 7 gün 2 lt ye 1 çay kaşığı adeno extra mix veya 4 in 1 mix ver.her gün taze olarak vereceksin geçmiş olsun

Tesekkur ederim
bu dediginiz ilackari nerden bulabilirim

Canım kardeşim bak sana modoretör kardeşim yazmış kuşlarında adanakoli-E koli başlangıcı var 4 ü mix,Adonna Mix,veya Panterium vermen arkadan da serum vermen lazım ben bunları nerden bulurum diye yazdığına göre belli sen bu işin iyice acemisi olduğun belli veteriner ilaçları satılan yerlerden veya Edirne veya Kırklareli derneklerinden bulacaksın daha olmazsa İstanbula gelip alacaksın selamlar.

Veba'nın tedavisi yok diye tahmin ediyorum . Geçen sene bu hastalık yüzünden 34 tane bango'm öldü. O Kuş kümesten uzaklaştırılmalı , kümes dezenfete edilmeli.

Geri