ıshal ve halsizlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sessizzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

sessizzz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat yımaz
Meslek
süt ürünleri
İlgi Alanı
Diğer
arkadaşlar ishal ve halsizlik sorununa karşı ne yapabilirim diye çevremdeki kuş besleyen akkadaşlara danıştım ve çogu sularına çamaşır suyu katmamı söyladi biraz yadırgadım ama geçen hafta pazardan yem aldım eve dönerken durakta ihtiyar 55 60 yaşlarında biriyle sohbet ettik oda kuş almış ben bu konuyu açtım oda aynı şeyi söyleyince tereddüt etmeden verdim ama pek bir faydasını görmedim nidazol verdim ama ishali kesemedim neyabilirim yardım

Coxidin isimli ishal ilacı, çay posası ya da elma sirkesi kullanabilirsin

elma sirkesi karıştır sularına ve balya denilen bi ilaç al eczaneden ağzından at inş. ii olur

Cesamolin die toz ilac var bir kutuda 10 paket var
4 gun kullanıyosun 2 lıtre suya 1 paket verıceksın

4 gunun sonunda K vitamını vermen gerekıyor Avit K kullanabılırsın
Geçmiş olsun.

Eczanelerede bulabilirsin Coxidin 5 TL 2 Litre'ye bir kapak akşam sularını önlerinden alın sabah ilaçlı suyu verin akşam yine aynı yöntemle devam edin ishal'e kesin çözüm %100 denendi tarafımca

ishal le eşilik eden bişeyler varsa bu yazılanlar çözüm olmaz ishal yeşilse, kursakta su toplama varsa kusma varsa vebadır ..işe yaramaz bu ilaçlar.yalnız ishalse yem sadece buğday ver ve kırmızı tuğla kırığı gibi pakette taşlar var fırınlanmış ondan dök yesinler.kesinlikle vitamin felan verme.çok ishal varsa trimisin toz kullan bu benim denediğim işe yarar bir ilaç arkadşların önerdikleinden kullanmadım bişey diyemem ama denenmiş diyorlar..geçmiş olsun..

Geri