İshal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rebelrider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

rebelrider

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Taner.
Meslek
Elektronik
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba,
Resimdeki Erkek Mavi Kanat Hünkari ishal olmuş gibi geldi. Resimlerini ekliyorum. Forumda araştırdım ama ishalle ilgili birçok öneri var. Hangisini denemem gerektiğini anlayamadım. Kuşun genel olarak görünüşü iyi, yem yiyor, su içiyor... Yemde pirinçte veriyorum.

Ekli dosyalar

• DSC00195.JPG
    DSC00195.JPG
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,879
  • DSC00194.webp
    DSC00194.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,954
  • DSC00199.webp
    DSC00199.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,039
Selamlar,

Bu dışkıda herhangi bir sorun gözükmüyor. Karısık yem veriyorsanız bu biraz dışkıyı sıvılaştırmış olabilir. Rengi herhangi bir risk oluşturacak gibi görünmüyor.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Bu dışkıda herhangi bir sorun gözükmüyor. Karısık yem veriyorsanız bu biraz dışkıyı sıvılaştırmış olabilir. Rengi herhangi bir risk oluşturacak gibi görünmüyor.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Evet karışık yem kullanıyorum. Diğerlerinin olduğu tüneklerdeki vs. dışkılar daha katı gibi fazla tecrübemde olmadığından tereddütte kaldım.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Önceside başka bir konuda belirttiğim gibi 5 er gün arayla kuşlarım 2 gün içerisinde zayıflayıp öldürler..özellikle Dişi ve yavru kızması. 2 erkek sağlam çıktı. Fakat erkeğin bir tanesi sümüksü bir dışkı içerisindede sosis-solucan gibi yesil bir dışkı var biraz uzunca.ne yapmam gerekir.teşekkürler

mehmet06_' Alıntı:
Önceside başka bir konuda belirttiğim gibi 5 er gün arayla kuşlarım 2 gün içerisinde zayıflayıp öldürler..özellikle Dişi ve yavru kızması. 2 erkek sağlam çıktı. Fakat erkeğin bir tanesi sümüksü bir dışkı içerisindede sosis-solucan gibi yesil bir dışkı var biraz uzunca.ne yapmam gerekir.teşekkürler

guvercinlerde-bakteri-ve-virus-hastaliklari/guvercin-hastaliklari-ve-ilaclari-t13582-20.html
guvercinlerde-bakteri-ve-virus-hastaliklari/hastaliklar-ve-belirtileri-t11114.html şu adreslerdeki konularda işinize yarayabilecek bilgiler mevcut. Geçmiş olsun.

İshaLin fotoğraflarını çektim..Bazen Resimdeki gibi Dışkısı oluyor bazende sadece resimdeki gibi sümüksü bir yumurta sıvısı gibi dışkı oluyor.Sindiriminde bir problem var.Yediği yemide sindiremiyor.

Ekli dosyalar

• aa.webp
    aa.webp
    22.8 KB · Görüntüleme: 1,927
  • Fotoğraf0312.webp
    Fotoğraf0312.webp
    370 KB · Görüntüleme: 1,835
..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0319.webp
    Fotoğraf0319.webp
    161.4 KB · Görüntüleme: 1,716
SİTRAKS (Şurup)
Sanofi-Synthelabo
Etken Madde(ler):
Levamizol HCl 40 mg/5 ml

Endikasyonları:
İmidazotiazol grubundan bir antihelmintiktir. Özellikle ascariasis (yuvarlak kurt enfeksiyonu) tedavisinde etkilidir. Etkili olduğu barsak kurtları; Ascaris lumbricoides, Necator americanus, Ancylostoma duodenale, Trichuris trichiura, Strongloides stercoralis ve Trichostronglius colubriformis’dir.

Sanırım iLacı buldum.Etken maddesini ataştırdım.Levamisol . İç Parazitlere karşı yuvarlak solucan ve kıl kurtlarına karşı etkili. Kopyalama yapamadım burdan linke bakabilirsiniz.
http://www.guvercin.info/saglik_guverci ... zitler.php

LEVAMISOL ETKEN MADDE 1 GÜN İÇER. 25 GÜN KADAR SONRA TEKRAR 1 GÜN İÇİRİLİR..KURT DÖKÜCÜDÜR..

E KOLI İÇİNDE ÇÖZÜM BULMANI ÖNERİRİM..

dışkı yeni

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0327.webp
    Fotoğraf0327.webp
    150.1 KB · Görüntüleme: 1,845
  • Fotoğraf0334.webp
    Fotoğraf0334.webp
    117.8 KB · Görüntüleme: 1,822
KAKA AYNI . KÖTÜ BENCE.. İYİYE GİTMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..

ÇOK ACİL ÇÖZÜM BULMALISIN..BU SALMONELLA DİYORUM..

Geri