Işık kemirgenler icin caydiricimi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 555298
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

555298

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ercan ukus
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
bahcede kus bakiyorum ve kumesimde gece lambayi hep yakarim..fareler icin lambanin bi onemi yok firsati buldular mi giriyorlar iceride diger kemirgenler (sansar gelincik v.s) lambadan korkarlar mi?

Kesinlikle caydırıcı değil . Bende Aynı sorundan müzdariptim . Farelerle başa çıkamıyordum fakat artık fare kovucu bir ürün aldım bu ultrasonic ses dalgası yayan fare kovuculardan . Şeytan kulağına kurşun şu an farelerden iz yok ve gayet rahatım.

arkadaş hayır demiş ama cogu abimden dudugum kadarıyla sansar vb zeri hayvanlar ışık olan yere yaklaşmıyorlarmış benim bildiyim kadarıyla böyle ama siz yarasada yaramasada ışıgı acık bırakın belki faydası olur

Ben farelerden bahsettim ışığa gelmezler doğrudur ama fareler üzerinde geniş bir araştırma yaptım kovmak için bir sürü yöntem denedim ve farelerin bağışıklık kazanmadığı bir şey yok . Çok akıllı hayvanlar . Işığada alışırlar zamanla . Ama sansar gelmez derler ışığa onu bende duydum fakat kümeste ışığın 24 saat yanması ne kadar doğrudur bilemem . Porselen duy olsa belki biraz sağlıklı olabilir ama ampulun ısısı bi zaman sonra plastik duyu eritip yangın bile çıkarabilir Allah korusun . Ve elektrik faturasınada yansıması abartılı olur. Sansarın girebileceği yerler kapatılırsa sansarın girebileceğini zannetmiyorum çok ince teller var kümes iç ve dıştan onla sarılabilir, Kümesin dışına tahta ise teneke çakabilirsin, zemin toprak ise biraz toprağı kazarsın cam şişeleri kırarsın güzelce o zemine serer üzerine biraz kireç döküp beton dökebilirsen zeminden de ulaşamaz. Ama fareler gerçekten bela sansar öldürüp gidiyor o daha kötü ama fare öyle değil hastalık saçar en basiti Vebaya kadar ki en basiti sidikleri , ısırmaları Salmonella ya sebep oluyor. Tecrübe ile sabittir. Ki fare yemlerin üzerinde gezinir durur buda demektir ki bütün hayvanlara sana bile hastalık bulaştırması mümkündür. ve betonu bile kemirir bu fareler o yüzden o fare kovucuları önerdim . Bende de aynı sorun vardı ultrasonic sesler çıkaran ve bağışıklık kazanmasını engelleyen bir yazılımları var . Farelerde iç kanama , üreme sorunu , hatta ölüme kadar götüren sesler çıkarıyorlar. Hani sağlıklı kuş beslemek istiyorsan kesinlikle farelere bir çözüm bulmanı öneririm.

Pessimiste' Alıntı:
Kesinlikle caydırıcı değil . Bende Aynı sorundan müzdariptim . Farelerle başa çıkamıyordum fakat artık fare kovucu bir ürün aldım bu ultrasonic ses dalgası yayan fare kovuculardan . Şeytan kulağına kurşun şu an farelerden iz yok ve gayet rahatım.

Muzaffer Bey merhaba. Yazınız dikkatimi çekti. Ben de bahçemde farelerden musdaripim. Söz konusu fare kovucusu hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Ürün nasıl bir şey ve çalışma mekanizması nasıl? Sadece farelerin duyabilecekleri seviyee ses çıkarıyordur herhalde. Bir de bu cihazı nereden temin edebiliriz acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Mrb ışık caydırıcı olmuyar.Benim mahallede sansar var.Salmada kuş bıraktımmı ne olursa olsun girip alıyor.Işık kuşlara faydası oluyor kemirgenkere degil.Kuşlar yavrulara daha güzel bakıyorlar.

perspektif' Alıntı:
Pessimiste' Alıntı:

Muzaffer Bey merhaba. Yazınız dikkatimi çekti. Ben de bahçemde farelerden musdaripim. Söz konusu fare kovucusu hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Ürün nasıl bir şey ve çalışma mekanizması nasıl? Sadece farelerin duyabilecekleri seviyee ses çıkarıyordur herhalde. Bir de bu cihazı nereden temin edebiliriz acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu fareler çoğumuzun baş belası açıkcası. Bu fare kovucu ürünler sadece farelerin duyabileceği frekansda ses çıkarmaktalar yani kuşlarınız duyupta rahatsız olmuyor. Sizde yakınına kadar girmediğiniz sürece sizi de rahatsız etmiyor ufak bi çınlama gibi ses duyabilirsiniz oda bi zaman sonra size bile rahatsızlık vermiyor. Ben alırken bizzat satıcıya sordum kümesimin içine yerleştiricem bir sorun olurmu dedim satıcı olmayacağını söyledi ve aldım . ampul yerine bu cihaz 24 saat açık bırakılmalı , çok fazla elektrik tüketmemekte . Ve farelerin bağışıklık kazanmasını engelleyen özel bir yazılımları var . Durmadan frekans değiştirip fareleri etkilemekteler. ilk haftalar etkisini göremiyorsunuz ama 20 gün içerisinde fare diye birşey kalmadı benim kümesimde. Kapalı alanda çok etkili bir cihaz. Alabileceğiniz yeri ben izin verirlerse burada yayınlarım izin verilmezse özelden isteyene mesaj atabilirim . Nasıl isterseniz .

Pessimiste' Alıntı:
perspektif' Alıntı:
Pessimiste' Alıntı:

Bu fareler çoğumuzun baş belası açıkcası. Bu fare kovucu ürünler sadece farelerin duyabileceği frekansda ses çıkarmaktalar yani kuşlarınız duyupta rahatsız olmuyor. Sizde yakınına kadar girmediğiniz sürece sizi de rahatsız etmiyor ufak bi çınlama gibi ses duyabilirsiniz oda bi zaman sonra size bile rahatsızlık vermiyor. Ben alırken bizzat satıcıya sordum kümesimin içine yerleştiricem bir sorun olurmu dedim satıcı olmayacağını söyledi ve aldım . ampul yerine bu cihaz 24 saat açık bırakılmalı , çok fazla elektrik tüketmemekte . Ve farelerin bağışıklık kazanmasını engelleyen özel bir yazılımları var . Durmadan frekans değiştirip fareleri etkilemekteler. ilk haftalar etkisini göremiyorsunuz ama 20 gün içerisinde fare diye birşey kalmadı benim kümesimde. Kapalı alanda çok etkili bir cihaz. Alabileceğiniz yeri ben izin verirlerse burada yayınlarım izin verilmezse özelden isteyene mesaj atabilirim . Nasıl isterseniz .

Selamlar Muzaffer Bey, anlattıklarınız kafama yattı işin doğrusu ve denemek isterim. Özel mesaj yoluyla bu ürünü nerelerden ve ne kadara temin edebileceğimizi yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Ben isteyen arkadaşlara özel mesaj yolu ile bilgileri yolladım .

ışık fareleri uzaklaştırmaz ama gelinciği uzak tutar çünkü bizim komşunun bahçesinde bulamadığımız bi yuvası var her gece bizim tarafa geçiyo ama ışık açık olunca geçmiyo.Allah tan senelerdir aramızda bi husumet yok.Her gün geçer hiç tavuklara kuşlara ellemez.Ama fareler için alçıyla unu un fazla gelecek şekilde suyla karıştırın kümese koyun fareler yesin ellemeyin en geç yarım saate kütük gibi kalırlar.(DENENMİŞTİR) :evet:

Allah kimseyi ac birakmasin. Ac kalan hayvan her şeyi yapabilir. Üstteki arkadasin dedigi gibi gelincikler icin büyük oranda caydirici olur ama fareyi kisa süre oyalar. Fare var ise herhangi bir yontem ile yoketmeye bakicaksiniz.

arkadaşlar ses yapıcı birşeyler bulun..
mesela elektrikle bişiler yapmaya çalışın daha ok yere vurabilecek bişiler yaparsanız korkuyorlar.
ben sansarlardan şikayetçiydim ama fareler gelmişti allah razı olsun sansar hepsini temizledi..
arkadaşlar gerçektende oda olmuyorsa kümesin yanına büyük 2 çift kaz veya ördek alın.
hele kaz asla yabancı birini yaklaştırmaz. benimkiler şuan başkasını kümse yaklaştırdığımda kovalıyorlar.
bana kalırsa kaz koyun büyüyünce hiç kümse gerek kalmaz salık bırakın sansar flnda kazdan korkuyoo..

Fare ve Haşere Kovucu UltraSonik Cihazlar %100 Etkili

FALCON HAŞERE KOVUCU ULTRASONİK TEKNOLOJİ​

brors.jpg

Falcon UltraSonik Haşere Kovucu Sistemlerle Zararlı ve Rahatsız Edici Haşere Kimyasal Olmayan TEK ÇÖZÜM!​

FARE VE HAŞERE KOVUCU ULTRASONİK CİHAZLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN ONLİNE DESTEK SİTEMİZE TIKLAYINIZ​

http://www.haseredunyasi.com/

arkadaşlar benim güvercinlige sansar girdi
birazını telef etti şimdi ışıgı daima yanık bırakıyorum gelmiyor ama ışık caydırıcımı birde köpek baglasam gelmezmi ahıra

<p>güzel yazı olmuş, ellerinize sağlık , ışık kemirgenler için caydırıcı olaibliyor fakat bu tarz kovucular satan bir site var ordan ürünleri inceleyebilirsiniz.
http://www.kovucumarket.com/

Kuşlarını korumak için ayrıca aşağıdaki kategoriye bakmanızı tavsiye ederiz.

http://www.kovucumarket.com/main/products.asp?cat_ID=32

Geri