Islak kuşlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 882

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba arkadaşlar ben mersinde oturuyorum.Bugun aksam üstü kuşları açtım aşşağı indim hava bozuktu ama ne soguktu nede yagmur vardı birdenn sicim gibi yagmaya başladı bi cıktım kuşlar sırıl sıklam olmuş bazıları keyif yapıor bazıları pısmıs öle bekliyordu benim dolap oldugu için dolabın agzı kapalıydı kümes degil yani adana güvercini oldugu için dolap var neyse bende bi kat yem ve su verdim hemen dolaba soktum sizce bi zararı olurmu yarın güneş olursa açacam güneşlensinler birde dikkatimi çekti kuşlar su kaplarına su koydugum halde gitti yagmur suyu içti bi zararı yada yararı varmıdır?

Hava aşırı soguk degil zaten mersinin soguyu malum kışı çok sert geçmez umarım hastalanan filan olmaz:(

Ben de sanmıyorum birşey olacağını yağmur suyu damıtılmış su dur endişe etme çok ıslanıp uzun süre beklemedilerse hasta da olmazlar.

Ya banyo yapmayı sevenler banyo yapar gibi kanatlarını filan açıp keyif sürdüler bazıları pıstı kaldı neyse artık yarın sularına nane limon kaynatıp dökerim olmazsa bünyeleri güçlensin Allahın izniyle kümesimi yapimde çok iyi olacak..

mehmet kuşları dolaba koyunca "ne olur ıslak ıslak bakma öyleee" diye de şarkı söyledin mi? :)) Hiç bir şey olmaz, muhtemelen kabaranlarda tüydeki kuşlardır, su biraz fazla geldiyse pısmaları normal, fakat sana önerim, ıslak kuşları pek kümeslerine, kaldıkları yerlerine hemen sokma biraz kurulansınlar veya kurumalarını sağla o zaman sok, diğer türlü çok koku yaparlar :)

Yağmur felaket yagıyordu kurulanmaları ımkansızdı:DNeyseki bugun bıraz güneş vardı hemen cıkardım güneşlendiler.

O yöntem bütün hayvanlar üzerinde zararlı...

Geri