Islık Çalma ... ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet TEZCAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
Simdiden yardımcı olmaya çalısan Abilerime , Kardeslerime Tesekkür Ederim ...
Benim Sormak İstediğim konu Benim Beslediğim ırk gereği Islığa ihtiyacım Oluyor Kuslara Pırıltı Vermeden önce atılan 1 ıslığın hayvanların dikkatini catıya çektiği Ve hayvanların Pırıltıya daha duyarlı olarak Dalısa Geçtiği hakkında Ufak 1 yazı gördüm... Benim Sorunum elimi ağzıma koymadan ıslık calamıyorum bu konu hakkında ufak bir bilgilendirme yapsanızda bizde bunu öğrensek Gerçekten çok makbule geçeçek ...

:D ama benim sorunum elimi ağzıma KOYMADAN çalmak :D ama genede tesekkür ederim oda güzel

düdük olayı yalnız daha iy ibir fikirdir ıslık hep farklı çıkabilir ama düdükden genelde hep 1 nota çıkar buda hayvanı biryerden sonra koşullar düdük sesinden sonra aşağıdan pırıltı gelicegini ona göre kayığamı gelir aşağıyamı bakar orasını hayvan kendince ayarlar.

sana şöyle bir örnek vereyim taylantta posta kuşu besliyenler kuşları düdük ile eğitiyorlar. kümesler birbirine çok benzediği için kuş düdük sesinden ayırt etsin diye.
ikinci örneğim ise bir dönek besliyen abide gördüm kümesin menteşeleri biraz ses çıakrtıyo gıcırdıyo birde kümesin kapagını geri açmak suretiye itiklediğinde arkasındaki sisteme takılıp kapı sabir kalsın diye sistemi var havaya uçan kuş bu kapı gıcırtısını duyunca aşağı dönmeye başlıyordu yada kapı çarpmasını duyunca aşağı dönüyordu.yani hayvan biryerden sonra kendini koşuluyor seslere karşı. kapı gıcırdadımmı dışar ıkuş dahi çıkmasa bile dönüyordu pırıltı almış gibi. artık ne yapıcağını ezberlemiş yanii xD

Yorumlar için tesekkür ederim Ben eN iyisi 1 Tane düdük Bulayım ... :D

mehmet16' Alıntı:
Yorumlar için tesekkür ederim Ben eN iyisi 1 Tane düdük Bulayım ... :D

yalnız düdüğü hafif tonda öttür yoksa ilk başlarda hayvanlar ıkorkutur ve çevreyede rahatsızlık veririsin düdükler kulak çınlatıyorlar sonra senin kulaklarda çınlamasın xD

Kardeş burada yazılarak gerçekten çok zor anlatılabilecek birşeyi istemişsin yani bunu anlatması bile zor olmakla birlikte yazması gerçekten çok ama çok zor...biraz düşündüm bu enteresan rican üzerine ama inan yazmak çok zor..

Düdük alman gerçekten daha faydalı olacaktır yada dilinle bir takım antremanlar yaparak kendin bir ıslık çalma yöntemi bulmaya çalışmalısın...

Saygılar sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri