Isparta dan Ekrem CENGİZ in dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ekremcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ekrem cengiz
Meslek
elektrik ustası
İlgi Alanı
Balıklar
umarım beğenirsiniz.

Ekli dosyalar

• DSCN0624.webp
    DSCN0624.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 2,053
  • DSCN0664.webp
    DSCN0664.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 2,007
  • DSCN0689.webp
    DSCN0689.webp
    2 MB · Görüntüleme: 2,034
Selamlar
Ekrem Abi Kuşlarınızın Maşallahı Var Çok Güzeller Allah Nazardan Saklasın.
Abi Bunlar Damızlıklarınmı ? Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...

Sağol erhan . evet damızlıklarım. sana gönderdiğim yavrunun anası ve babası üst resimdekinler.

Maşallah Kuşlar Onnumara Allah Nazarlardan Saklasın.

EFKARLI_ÇOCUK

slm kardeş kuşların maşallahı var.allah nazardan saklasın.satmayı düşünürmüsün yavrulardan.eger düşünürsen cvp

talip(lavinya) tşkler. yavrulardan satarım almak istersen yardımcı olurum.msn den veya cepten ulaşırsın. slmlar. :heyo:

ekrem abi allah nazardan saklasın gercekten kusların muhtesem.

Kardeşim sağlıklı yavrular alman dileği ile!
Süleyman AK
Not:Dolapçılarının videolarını merak ediyorum.

bu kırmızı çillerden bi takım lazım telefon numaram 0536 620 51 77 ismim ahmet bi de bir sey sorucam bu kuşlarin damarı nasıl

slm ahmet kırmızılarımın damarı süperdir yani oldukça kafalıdırlar. almak istersen ayarlarım ,oyunda kalitelidir zevk verirler insana.telefondan ulaşırsan yardımcı olurum telefonum : 0 543 601 77 29 ----- 0 532 717 78 68

slm kardeş ben sana cep vereyim 05467250223.sen msn adresini msj yoluyla gönder.yada sen numaranı ver.allaha emanet ol

ekrem abı oncelıkle ıyı aksamlar kusların on numara talıp kardesımle ben hemserıyım aynı zamanda cocukluk arkadasım olur kendısı bız usakta elımızden geldıgı kadar kuslarımıza sahıp cıkmaya calısıyoruz bu ırkıda yaklasık 4 yıldır beslıyoruz uzun lafın kısası talıp kardesımızın gecenlerde yanı 1 ay once kuslarını caldılar sımdı gordum bende sana msj atmıs yardımcı olursan sevınırım ortalık ısınmaya basladıgındada ıssallah zıyaretıne gelırız .ben bır ıkı cıf yavru verdım kardesıme sımdılık onlarla avunuyoruz tanıstıgıma memnun oldum usaktan ....ars.

hasan sevgiler abim . sizlere yani talible beraber sana ulaşmaya çalışaçağım. artı her zaman beklerim kapım açıktır. görüşmek üzere....

ekrem abı benı gale alıp msj yazdıgın ıcın cok sevındım ayrıca sızın gıbı arkadaslarla tanısmak kadar guzel bısey yok
bwnım kuslara baktınmı bılmıyorum yenı vıdeo koydum ızlemenı ısterım sende benım mısafırım olursan sevınırım ekrem abı bırde ıspartadan usaga bır ıkı arkadas geldı onlarla tanıstım yufkacı yuksel lakaplı bır abımız tanıyormusun bılmıyorum bızım dernegımız var dedı artı dernek kartını falan gosterdı cok hosuma gıttı acıkcası neyse abı ben konusmaya kaldın mı cok konusurum ben elektronık ısıyle ugrasıyom .havalar duzeldıgınde zıyaretınıze gelırsem ıssallah guzel projelerım var onlarla gelmeyı dusunuyorum .cok ucuza kumeslere alarm kurmak gıbı .neyse .abı .u konuya egılırde bana yardımcı olursan .paslasa bılırız
.saygılarımla abı cok memnun oldum .sızınle tanıstıgıma .a.e.o.

uğur teşekkür ederim kardeş

slmlar kırmızılardan bi erkek alabilirmiyiz :tamam:

:oley: tamer32 ne demek abem kaç tane istersen vereyim.şuan zaten 5 tane erkek boşta : :ckmk:

abi kuşların 10 nmara emınım oyunlarıda oledır alah nazarlardan krusun a.e.o saygılar (fotekss)

teşkler Emre. resimleri kadar oyun performansları da çok güzeldir :tamam:

abı baya urettın anlasılan kuslardan bazılarını satılıga cıkardın sanırım .hayırlı musterıler ekrem abı.kardesın ars

kırmızı çillerden ben de bir çift istiyorum :heyo:

halil ibo kardeş kuş ne demek. gel vereyim istediğini..

Geri