ısparta dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
maaşallah , kuşlar hepsi bir birinden güzel. şu kuşlardan edinemedim ya,kuşçuluğu bırakıyorum.. :(:(:(:(:(:

Maşallah kuşlarınız çok güzeller. Hele hele altınbaşlar çok daha güzeller. Paylaşım için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Kuşlarınız çok güzel aramıza hoşgeldiniz...

tahır kardesım kusların cok guzel masallal dıyelım fakat bır kac tane kanadı bantlı ve cekık kanatlı dolapcılar gordum onları dısardan getırdınız heralde aslında merak degıldı benım kısı sadece guzel kuslar var tek damar uretıme gıtsenız daha .hos olur .tabıkı bu benım gırusum .sıze ve sızın gıbı emek veren tum arkadaslarıma allahım bol yavru almak nasıp etsın paylasımın ıcın tesekkur edım usalı ars usaga yolunuz duserse beklerım . saygılar

kuşların eskisi gibi 10 numara. ayır bakalım ismail abine iyisinden 1 çift.. varsın millet yere çakılanı sevmesin sen bana çakılanını ayır...

Selamlar
Sondan 2 ci fotograftaki bozçil erkek duruyormu sizde

ars' Alıntı:
tahır kardesım kusların cok guzel masallal dıyelım fakat bır kac tane kanadı bantlı ve cekık kanatlı dolapcılar gordum onları dısardan getırdınız heralde aslında merak degıldı benım kısı sadece guzel kuslar var tek damar uretıme gıtsenız daha .hos olur .tabıkı bu benım gırusum .sıze ve sızın gıbı emek veren tum arkadaslarıma allahım bol yavru almak nasıp etsın paylasımın ıcın tesekkur edım usalı ars usaga yolunuz duserse beklerım . saygılar
tahir kardesimin kuslarının damarı zaten iki üç damardandır
kanadı batlı ve cekik olanlarda kendi kuslarından huysuzluk satıkları kümese girmedikleri kanatları cekik ve bantlıdır

karatas kardesım tahır abının yerıne benı aydınlattıgın ıcın cok sagol massallah hepsı bır bırınden guzel tahır abının kuslarıda senın kuslarınızda tsk edrım a.e.o. ars

Kuşların maşallahı var.koyu sinekli mor dolapçı çok hoş tabi kırmızı çiller kadar olmasada.ALLAH nazardan saklasın.paylaşım için teşekkürler.UŞAK"tan sevgi ve saygıyla.SERDAR ARSLAN. :slm:

Geri