ısparta dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tahirbatmanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 544
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet tahir
Meslek
operator
İlgi Alanı
Balıklar
bunlarda benim kuslarım umarım begenirsiniz
corun13sn6.jpg
goruntu186ko8.jpg

goruntu025er4.jpg
goruntu188gz1.jpg
goruntu199ih1.jpg

goruntu027jc2.jpg
goruntu207ig0.jpg

goruntu035ga7.jpg
goruntu279sl7.jpg

goruntu036pp9.jpg
goruntu280da3.jpg

goruntu038ze6.jpg
goruntu301ps5.jpg

goruntu039wp8.jpg
goruntu351al5.jpg

goruntu045qc5.jpg
goruntu353kg8.jpg

goruntu176by5.jpg
goruntu354hl5.jpg

goruntu183jn1.jpg
goruntu379uy6.jpg

ıspartadan sevgi ve saygılarımla

mehmet tahir

TEDİRGİN' Alıntı:
kuşların eskisi gibi 10 numara. ayır bakalım ismail abine iyisinden 1 çift.. varsın millet yere çakılanı sevmesin sen bana çakılanını ayır...
tamam abi yeterki sen iste ben sana ayırırım

TEDİRGİN' Alıntı:
kuşların eskisi gibi 10 numara. ayır bakalım ismail abine iyisinden 1 çift.. varsın millet yere çakılanı sevmesin sen bana çakılanını ayır...
ars' Alıntı:
tahır kardesım kusların cok guzel masallal dıyelım fakat bır kac tane kanadı bantlı ve cekık kanatlı dolapcılar gordum onları dısardan getırdınız heralde aslında merak degıldı benım kısı sadece guzel kuslar var tek damar uretıme gıtsenız daha .hos olur .tabıkı bu benım gırusum .sıze ve sızın gıbı emek veren tum arkadaslarıma allahım bol yavru almak nasıp etsın paylasımın ıcın tesekkur edım usalı ars usaga yolunuz duserse beklerım . saygılar
kardeş o kanadı bantlı kuşlar ali osman kardeşimin damızlığından gelken yavrular dışardan kuş sokmam kümese ıspartada herkes bilir ama tabiki kümese sdokulacak kuşta vardır

snop32' Alıntı:
Selamlar
Sondan 2 ci fotograftaki bozçil erkek duruyormu sizde
o erkeği çıkardım istediğim performansı vermedi onun yüzünden boz çillerin çoğunu eledim

Slm arkadaşlar dolapçı dendiğinde hemen akla oynayan ama ewine sadık olmayan kuşlar geliyor bence öyle değil doğru şu anda yetiştirilen dolapçılar öyle olabilir bir çok kişinin düzensiz eşlemelerinden kaynaklanan sebbler bunlar ben ve çewremdeki bir çok yetiştirici sadakata daha çok önem weriyoruz bence sadakat her kuşta bulunur ama yetiştiricinni hataları veya kuşun bulunduğu ortamı beğenmemesindende kaynaklanabilir bunun bir çok sebebi olabilir oyüzden dolapçı deidğimiz kuşun bence sadece oyunu değil sadakatide çok önemlidir.........

.........................HERKES KUŞ BESLEYEBİLİR AMA HERKES KUŞÇU OLAMAZ..............................

Geri