ISPARTA DÖNEĞİ ARIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tonmaister
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tonmaister

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
önder öztürk
Meslek
tonmaister
İlgi Alanı
SLM ARKADAŞLAR BANA ISPARTA DÖNEGİ LAZIM ELİNDE GERÇEKTEN DÖNEK BULUNAN ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇERLERSE SEVİNİRİ.
NOT.KUŞLARI GERÇEKTEN DÖNEK OLANLAR MSJ YAZSIN.ÇÜNKÜ AYDIN DAN 1 ÇİFT GÜVERCİN ALDIM ŞEREFSİZ ADAM BANA İKİSİNİDE ERKEK GÖNDERMİŞ BENDEN GİDEN PARA OLDU AMA O KİŞİLİKSİZ ADAMA SÖYLEYECEK SÖZ YOK....

SAYGILAR..

onder bey ;
belkı bılmeden gondermıstır keske ırtıbata gecıp durumu bıldırseydın duzeltme ıhtımalı olabılırdı belkı

yok yaaa kuşçu adam sence yanlış gönderirmi? birde kuşları garanti diye almıştım .

bence sen ırtıbata gec durumu ızah et ondan sonra yorumunu yapalım umarım yanılmıs oluruz bu tıp olayların olması hıc hos degıl belkı hata telefı edılır sende madurıyetını gıdermıs olursun ....

öncelikle şunu belirteyim satın aldıgım kişi bu siteden degil onu belirteyim.birinin aracılıgıyla telefonda görüşüpte aldım o konuyu zaten ben kapadım kuşlarıda verdim gitti.
dönek alacagım dedim ki siteden alayım en azından burda herkez herkezi birazda olsa bilir dedim

baksadım ısıne karısmak yada satan kısıyı korumak degıl sadece canın yanmıs bır kus ıcın bunca cıleye deymez bu ısı keyıf ıcın yapan bırı olarak bu tıp olayları kınıyorum umarım ıstedıgın sekılde guvercınler bulursun ...

bende kınadıgım için zaten başta yazdım:) inş bulurum

ÖNCELİKLE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK TELİ ALDIM ARAYACAGIM
DEDİGİNİZ DOGRU DOLAPÇI AYNIDIR AMA IRK OLARAK FARKLI DOLAPÇI BİZİM BURDA MURADİYE VE MACIR SELANİĞİ BUNLARA DÖNEK DERİZ BİZ.DİGERLERİNE IRK OLARAK SÖYLERİZ İŞTE ISPARTA DERİZ DENİZLİ DERİZ BUNUN GİBİ

kardeşim ilginden dolayı sana çok tşk ederim.ben kuşları kardeşime alacagım oda bana diyor ki abi o abinin baktıgı kuşlar muradiye bizim burdada var onlardan.gitip kuşu havada görüpte alırız ordan nasıl kuş gelecegi belli değil diyor bana hem muradiyenin damarları saglam olmuyor diyor her pırıltıya bakıyorlar o yüzden ben ısparta yada denizli dönegi alcam diyoo ben o adamın konuşmasına ve samimiyetine inandım dürüst bi abiye benziyor samimi yanii bakalım kardeşim nasıl dersen
ama sanada çok ama çok tşk kardeşim saol

İSTERSEN ARKADAŞIM ELİMDE TEPELİ 1ÇİFT AKÇİL VE 1 ÇİFTKARAÇİL VAR OYUNLARINA YUMURTALARINA HERŞEYİNE MUAYERLER. İZMİRDENİM BEN DAMIZLIK KUŞLARIM BIRAKICAM KUŞCULUĞU ONUN İÇİN SATIYORUM İRTİBATA GEÇMEK İSTERSEN 0506.795.64.87

Geri