ISPARTA HUSEYIN MERCAN ARAP DEPELI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mercan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin MERCAN
Meslek
Teknisyen
İlgi Alanı
Balıklar
PENFORMANSTA GERCEKTEN COK GUZEL BİR YAVRUM İLERİDE MUKEMMEL ÜSTU OLACAGINA EMİNİM

Ekli dosyalar

• 01.webp
    01.webp
    1,007.5 KB · Görüntüleme: 1,678
  • 5.webp
    5.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,734
  • 7.webp
    7.webp
    1,023.2 KB · Görüntüleme: 1,675
Selamlar
Hüseyin bey Maşallah kuşlarınız çok Güzel Allah Nazardan Saklasın Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...
Paylaşım için Teşekkürler. hava Performansları hakkında bilgi verirmisiniz?

2. resimdeki arabın maşallahı var emeginize saglık paylaşım için teşekkürler.

resimdeki tepeli dolapçının anne ve babasıda tepelimidir ? yoksa arada tepeli yavru mu almaktasınız
saygılarımla
erdem

erdemz' Alıntı:
resimdeki tepeli dolapçının anne ve babasıda tepelimidir ? yoksa arada tepeli yavru mu almaktasınız
saygılarımla
erdem
hüseyin kardesimin tepeli yavruların anası tepeli babası tepesisdir bu tepeli dişinin anası babası tepesizdi

Tepelinin oyunuda digerleri gibi yoksa sadece görüntü mü? yani kostüm kuşumu paylaşım için tşkler.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

arslan64' Alıntı:
Tepelinin oyunuda digerleri gibi yoksa sadece görüntü mü? yani kostüm kuşumu paylaşım için tşkler.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.
kardesim tepelide dolapcı görüntü degil cok güzel oyunları var

Hmm ilk defa görüyorum kardeş böyle tepeli dolapçı.bilgi için teşekkürler kardeş. :heyo:

kardesim bizim buralarda bazı arkadaslarda var usaga gelirken sana birtane hediye tepeli getircem (:

Tamam kardeşim saol.yakın zaman gelmiyormusunuz UŞAK"a?

arslan64' Alıntı:
Tamam kardeşim saol.yakın zaman gelmiyormusunuz UŞAK"a?
kardesim aslında bugün gelmeyi düşünüyordum arkadas iş yerinden izin alamadı en yakın zamanda gelecegim

Tamam kardeşim her zaman beklerim.

gercekten bende böyle tepeli dolapçı ilk defa görüyorum ama kuşların masallahı var bol yavrulu sezon dilerim burdurdan selamlar

hasanyılmaz' Alıntı:
gercekten bende böyle tepeli dolapçı ilk defa görüyorum ama kuşların masallahı var bol yavrulu sezon dilerim burdurdan selamlar
bizim buralarda yok denilmeyecek kadar var ıspartaya yolunuz düşerse beklerim

Geri