ISPARTA KÜLEÖNÜNDEN ERCAN KAYANIN DOLAPCILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercan32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ercan32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ercan kaya
Meslek
lakontacı
İlgi Alanı
Balıklar
ERCAN KAYA siteye emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Arkadaşlar ben(ercan kaya) ISPARTA KULEÖNÜ KASABASI NDAN ikamet etmekteyim gelip görmek oyun izlemek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.. CENABI RABBIM yaratmış bizde elimizden geldiği kadar yetiştirmeye üretmeye çalışıyoruzzz .İlgilenen tüm güvercin sevenleri bekliyorum mesaj atan ilgilenen tüm arkadaşlarım teşekkür ederim
iletişim:ERCAN KAYA
TEL:0535 332 35 50
e-mail:[email protected]
1001454yp7.jpg

1001456ah9.jpg

1001458kb6.jpg

1001459bg3.jpg

1001461ys4.jpg

1001462cd7.jpg

1001463qc5.jpg

1001466cj0.jpg

1001467dg6.jpg

1001474iv0.jpg

1001476xo6.jpg

Öncelikle kırkbir kere maşallah karaçillerinizin kostümleri çok hoşuma gitti. Ispartaya gelmeyi düşünüyorum eğer uygunsa bir çayınızı içmek isterim. Paylaştığınız için teşekkürler. Dönüş stilleri hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Gösterdiğiniz kuşlar çok güzel kostümlü kuşlar maşşalah yalnız şöyle bir dolapçı videosu yüklesenizde en azından havadaki performansları hakkında bir bilgi sahibi olsak merakımızı gidersek..Siz veya diğer dolapçı besleyen arkadaşlarımıza ricamız olur..

mükemmel paylaşım için teşekkürler

Selamlar
Ercan Bey paylaşım için teşekkürler dolapçılarınız köstüm olarak çok güzel allah nazardan saklasın diger arkadaşların dediği gibi hava performansları nasıl merak ettim bu konuda bilgi verirseniz seviniriz.
Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim...

Ercan bey aramıza katıldığınız için teşekkür ederim...Kuşlarınız Hüseyin abiminde dediği gibi çok güzeller..

öncelikle selamlar ercan abi hoşgeldin her zaman 10 numara kus besledini bu yöredeki herkez bilir arkadaslar kusların için hava tenformansı için bilgi edinmek istemişler bir tane video yukleki tenformas harikası olan bu kuslardan görmelerini isterim abi kızmada bunlar kusmu be bunlar yaratık abi bi kuş bukadarmı döner diyecem diyemiyorum demekki dönüyormus cenabı allah bunları havaya cıkınca bosa kanat vurmasınlar mevlana gibi dönsün dursunlar diye yaratmış şu bozçiller varya onlar işte yoldan gecen adamı bile kusculuga baslatırlar.inanmayan varsa gelsin seyretsin derim ben saygı ve selamlar abicim allah kazasız belasız üretmeni ve ucurmanı nasip etsin

ERCAN abi aramıza hosgeldin
arkadaslar ercan abi ıspartada herkezin bildigi birisidir kuslarının hepsi 10 numaradır benim damızlıklarımın cogu ercan abimin bana hediyesidir bu taraflara yolu düşen arkadasların ercan abinin kuslarını görmesini tavsiye ederim
allah herkeze ercan abinin kusları gibi güzel kus beslemeyi nasip etsin

saool kardesım tesekkur ederım senın kuslarında cok guzel ben ıspartada lokanta ve market sahıbıyım yolun duserse sana bır cıvt damızlık hedıye edeyım

BU GÜZELLİĞİ YARATIP,
PAYLAŞIMIN İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER.HARİKA İNSAN...MUĞLADAN ALKIM.

ERCAN ABİ
BU GÜN RAHATSIZ OLDUĞUM İÇİN OKULA GİDEMEDİM,DOLAPÇILARINIZ HARİKA,BABAMLA SİZE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIM.
İYİ GÜNLER,SAĞLIK DİLİYORUM.
ALKIM-MUĞLA

ercan abıcım kuların gercekten guzel soylıcek bısey bulamıyorum paylasımın ıcın tsk usaktan hasan arslan....

arkadaslar ercan abim hafta içi ısparta gülpetek sanayi sitesinde lokanta ve marketi var gelmek isteyenle herzaman gelebilir kendisi cok iyi bir insandır ıspartayı bilmeyen arkadaslar gelirse haftasonu ben kuleönü kasabasına ercan abimin yanına götürürüm

abım o gonderdıklerımden çil olan dişi arap olan erkek onları bırbırıne eşle ve fazla ucurma eger fazla ucurursan oyun açtıramazsın cunku fazla uckun kus oyunu istenılen stil oynamaz yavru al o kuslardan muhtemelen karaçil yavru alırsın o dolapcılardan yavrularını erken ucur ve saatlerce ucurma gunde ıstersen 10 defa ucur ama en kotu 5er dakıka ucur

Ercan; kuşların çok güzel, oyunları ise mükemmel. Güle güle besle. Hayırlı akşamlar...

abi kuşların gercekten saglık lı ve güzel gözüküyor kapımız herkeze acık demişsin inşallah ALLAH izin verirse seninle tanışıp kuşlarını izlemek icin ıspartaya gelicem :unlem:

ercan bey kuşların gercekten güzel gelip izlemek isterim burdurdan hakan barut

Ercan bey paylaşım için teşekkürler.Maşallah emeğinize sağlık güzel kuşlar yetiştirmişsiniz.Sağlıklı bir şekilde beslemek dileğiyle.

Geri