ISPARTADAN İSMAİL ÖZÇELİK (SİGORTACI İSMAİL) İN KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
Selamlar
Isparta merkezde kuşçuluğa yıllarını veren değerli ustam ismail özçelik (sigortacı ismail) in 500 ü geçik her cinsten kuşu bulunmakta. Dolapçıya ağırlık veren sigortacı ismail in özellikle yıllar önce denizliden götürmüş olduğu 2 çift kuştan ürettiği çilleri yerde olduğu kadar havada da mükemmel.

saygılarımla
umut coşkun

3 katlı evde oturan sigortacı ismail 1. katta kendi oturmakta 2. 3. ve çatı katı kuşlarına ayırmış bulunmakta.kuş sevgisi bu olsa gerek

Ekli dosyalar

• Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    153.5 KB · Görüntüleme: 2,499
...

Ekli dosyalar

• Görüntü053.webp
    Görüntü053.webp
    116 KB · Görüntüleme: 2,454
...

Ekli dosyalar

• Görüntü066.webp
    Görüntü066.webp
    113.7 KB · Görüntüleme: 2,470
...

Ekli dosyalar

• Görüntü062.webp
    Görüntü062.webp
    91 KB · Görüntüleme: 2,506
maşallah bi dünya kuş.bu hastalık böyle işte imkanın ölçüsünde beslediğin için abide imkan var yer var maşallah sürüsüne bereket

maşallah kayıpsız saglıklı bol yavrulu sezonlar dilerim paylaşım içinde teşekkürler balıkesirden saygılar.

selamlar
senin gördüğün kuş bundan diil gördüğün kuş altınbaş dolapçı deriz resimde koyduğun kuş kelebek (saya) die biliyorum

kuşların maşallahı var senelerin emeği olduğu belli.. arkadaşın sorduğu kuş yüksek uçucu gibi geldi bana döneklerin olduğu fotodaki

Maaşallah ortam çok güzel. İnsan imrenmiyor değil hani (: Allah daha çok versin....

selamlar bu kuşlar genelde dolapçıdırlar tatlı şekilde dönerler kafaları çok sağlamdır hiç bir yere kazımazlar genelde 15-20 km den atıldıklarında gelmeleri beklenir.

KUŞLAR ÇOK GÜZEL.
BEN ÇAKALLARI MERAK EDİYORUM. SİYAHLARDAN GELMEMİ BU ÇAKALLAR BİRDE PERFORMANSLARI DİĞERLERİNE GÖRE NASIL?

selamlar
arkadaşım düz siyahla düz kırmızıdan elde edebilirsin bu rengi tabi tutturabilirsen havadaki performaslarıda dolaplarıda harika ötesidir.

kuşlarınız çok güzel nazar deymesin bu arada bende ıspartalıyım yalvaç :)

özkan nazilli' Alıntı:
kuşlarınız çok güzel nazar deymesin bu arada bende ıspartalıyım yalvaç :)

selamlar

kuşların sahibi sigortacı ismaildir ısparta merkezde oturmakta

bunun bakımıyla baş gelinmez ben küçücük kümeste 10 kuşun bakımını yaparken yoruluyorum 3 katlı koca mekan nasıl temizlenir düşünmesi bile zor :D

KaDiR--' Alıntı:
bunun bakımıyla baş gelinmez ben küçücük kümeste 10 kuşun bakımını yaparken yoruluyorum 3 katlı koca mekan nasıl temizlenir düşünmesi bile zor :D

selamlar

Doğru söylüyosun bakımı zor olur birde ismail amca kalpten ameliyatlı onun için daha zor ama güvercin sevdası yaptırıyor insana

saygılar

abi bu iş başta merakla başlıyor sonra harbi hastalık derecesine geliyor şuna bak amca kalp hastasıymış bide eminim torunu felan varsa onların peşinde bu kadar koşmuyordur ama tabi onada saygı göstermek gerekir sonuçta bi emek var allah uzun ömür versin ismail amcaya .

renk dolapcılarda performansı yada oyunu etkileyen bırseymıdır..yada şu renk kuslar daha ıyı doner gıbı bır sey soylenebılırmı?
saygılar..

tekinn' Alıntı:
renk dolapcılarda performansı yada oyunu etkileyen bırseymıdır..yada şu renk kuslar daha ıyı doner gıbı bır sey soylenebılırmı?
saygılar..

selamlar

Renk dolapçıda asla performans ve oyunu etkilemez

umut coşkun' Alıntı:
tekinn' Alıntı:
saygılar..

selamlar

Renk dolapçıda asla performans ve oyunu etkilemez

oyun kuşunda renk aranmaz bunuda eklemek isterim.

verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler..oyun kusunda kostum pek aranmıyacagını bılıyorum.ama dolapcıdan anlamam.bu kusların asal renklerı hangılerıdır,hangı renkler daha sonra uretılmıstır vb.bılgım olmadıgı ıcın sordum.ben bursa kusu beslıyorum.hepsı sıyah beyaz olmasına ragmen farklı kostumler ucumunu da etkılemektedır..aynı sey dolapcılar ıcın de gecerlı olabılırmı dıye sordum..
saygılar..

Geri