ıspartadan salih çalının dolapçıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salih32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

salih32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
salih
Meslek
çallı
İlgi Alanı
Balıklar
öncelikle bütün dolapcı yetiştiren arkadaslarıma selamlar ben ısparta kuleönü kasabasında ikamet etmekteyim
dolapcılarımın resimlerini sizlerle paslasmak istedim umarım begenirsiniz fotoraflar biraz amatörce oldu ama bu dolapcılar dünyaya allah rızası için dönmeye gelmişler yolunuz düserse beklerim
SALİH ÇALLI

0543 589 36 66
1001304ba7.jpg

1001322lf3.jpg

1001307ax0.jpg

1001306io6.jpg

1001330bu0.jpg

1001354gp7.jpg

1001344tk6.jpg

1001339hb2.jpg

1001358lo0.jpg

1001361vj2.jpg

1001359az5.jpg

1001360ix8.jpg

1001368ip1.jpg

1001369qb1.jpg

1001372uw1.jpg

1001375he5.jpg

ALLAH HERKEZE BOL YAVRU ALMAYI NASİP ETSİN...

Maşallah

Maşallah dolapçılarınız çok güzeller. Paylaştığınız için çok teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

merhaba salih kardeş emeğine sağlık kuşların gerçekten çok güzeller ALLAH sağlık sıhhat versin uşak tan saygılar.

maşallah çok güzel kuşlar allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın .

guzel kuslar bol yavru alman dılegıyle.kardesım.

salih bey hos geldiniz gercekten mukemmel ötesi kuslar masallah

kardesim hosgeldin kusların masallahı var allah nazardan saklısın

arkadaslar sitemizede bu güzel kuslarını bizimle paylasan salih kardesimizin resmini sizlerle paylasmak istedim
0000004rq3.jpg

saol kardes tesekkur ederım

salıh abıcım aramıza hos geldın kuslarından soz etmeme bıle gerek yok hepsı on numara paylastıgın ıcın tesekkur.emınım yerdekı kadar havadada guzellerdır .usaktan .dolapcı sevdalısı ...ars....

kuşlarınız çok güzeller emeğinize sağlık abi bide ıspartadan sigortacı salihi tanıyanlar varmı varsa kuşları nasıl kaç senedir bakıyor hayattamı yadas tanışabilcem bir adres tel...ben doapçılarımı istden recep özmeriçten aldım ama kuşlar sigortacı salihin kanı başka kan yok ve içlerinde 4 tane mavi tepeli anaç bi dişi var üçde kızma yavru biri maviçil biri martıçil biride altınbaş ben bursadayım bide bunlara bursadan isa uzundan 1çift karaçil ekledim yavrubunların kanıda denizliden iskender ve niyazi beyin damarından

Rennie' Alıntı:
kuşlarınız çok güzeller emeğinize sağlık abi bide ıspartadan sigortacı salihi tanıyanlar varmı varsa kuşları nasıl kaç senedir bakıyor hayattamı yadas tanışabilcem bir adres tel...ben doapçılarımı istden recep özmeriçten aldım ama kuşlar sigortacı salihin kanı başka kan yok ve içlerinde 4 tane mavi tepeli anaç bi dişi var üçde kızma yavru biri maviçil biri martıçil biride altınbaş ben bursadayım bide bunlara bursadan isa uzundan 1çift karaçil ekledim yavrubunların kanıda denizliden iskender ve niyazi beyin damarından
arkadasım isminin salih olduguna eminmisin sigortacı ismail olmasın eger sigortacı ismailse hala yasıyor

abi evt ismail dedi tlfon ettim bahsedebilirmisin bana biraz

Geri