ıspartadan yılmaz erdoganın dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DOLAPCIM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

DOLAPCIM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
YILMAZ ERDOĞAN
Meslek
İŞÇİ
İlgi Alanı
Balıklar
grnt006tu8.jpg

grnt0072py4.jpg

grnt0083px1.jpg

grnt00831xc9.jpg

grnt0092rg6.jpg

grnt031ud6.jpg

yılmaz kardeşim .kuşların harika görünüyor.uçuş performansları hakkında bilgi verirmisin birde merak ediyorum.bu gök çiller.gök ile beyazların eşlenmesindenmi oluyor.

cüneyt arkın' Alıntı:
yılmaz kardeşim .kuşların harika görünüyor.uçuş performansları hakkında bilgi verirmisin birde merak ediyorum.bu gök çiller.gök ile beyazların eşlenmesindenmi oluyor.
hayır abi boscillerimim soyu kuleonundekı bakkal aliye dayanıo bu fotodaki kuslar hepsi damıslık hepside birbirinden üstundur boscıllerın soyuda gökboscille bos ak didak dişi

Yılmaz bey kuşlarınız güzel ii günlerde beslemeniz dilegiyle.paylaşım için teşekkürler.UŞAK'TAN SERDAR ARSLAN...

abi kuşların saglıklı güzel gözükuoo allah bol yawrular almanı dılerim usaktan (fotekss)

yılmaz sen nerede besliyorsun bagıllıdamı buradamı

aramıza hos geldın yılmaz kardesım .usaklı arkadaslarımın yorumlarına katılıyorum .bol yavrulu. bır sezon olur ıssallah herkez ıcın.saygılar..ARS...

karataş32' Alıntı:
yılmaz sen nerede besliyorsun bagıllıdamı buradamı
bagıllıda beslıom abı

ars' Alıntı:
aramıza hos geldın yılmaz kardesım .usaklı arkadaslarımın yorumlarına katılıyorum .bol yavrulu. bır sezon olur ıssallah herkez ıcın.saygılar..ARS...
insaallah abi tesekkur ederım

boscıllerden ısteyen varsa yardıcı olmaya calısırım 0543 245 66 55 ıspartadan selamlar

selam abi kuşların gerçekten süper hele 3.resimdeki kuşa bayıldım boy pos maşallah allah nazarlardan korusun,saglıklı bol yavrular

saygılarımla/cihanKOYUNCU

kuşlarınız çok güzelmiş kardeş paylaşımın için teşekürler nevşehirden tarık saygılar

fotekss' Alıntı:
abi kuşların saglıklı güzel gözükuoo allah bol yawrular almanı dılerim usaktan (fotekss)
SAOLASIN kardesım

yılma bey kuşalr için sizi haftasonu pazar günü arıyacam.tabi musaitseniz.

yılmaz banada kefcil veya yakısıklı bir boz dişi lazım

Yılmaz kuşların güzel ,bol yavru alman dileğiyle :heyo: . Isparta'dan Ekrem abin

saol ekrem abi

Geri